Grattis

Fia har blivit mamma till en liten kisse som heter Mittens :) Grattis lilla hjärtat!

Nae nu måste jag fixa till mig lite, blir en liten sväng till trädgårn ikväll. Puss Puss



:)

Lifechanging.

Vad blir det för mat idag?

Hello party people, hur många av er var ute igår? Det här med Onzda verkar gå riktigt bra och jag har haft superkul varje gång. Men igår blev det en hemmakväll för mig med film. Snart ska jag iväg en stund, sen ska jag träffa carolina och melinda. Men där mellan måste man ju äta? Men VAD SKA JAG ÄTA? Jag hittar väl på någonting, men jag uppskattar tips :)



Puss på er / A

Från Tofta

Ville bara säga att jag har det underbart här, mycket sol och bad! Hur har ni det där hemma?
Puss på er sålänge, people!

SRY

Vet att jag skrev att jag skulle skriva nått kul ikväll, men kommer inte på någonting. Förlåt :( haha

Hillu

Idag så blir det att packa för fullt, imorn bär det av till gotland :)
Är familjesemester, så blir inte superdrag, men kommer bli skönt att få komma ifrån lite bara. Vädret brukar ju vara betydligt bättre där. Skriver säkert nått mer idag så håll ögonen öppna. Puss på er!



Mannen bakom

hur mycket har vi inte garvat åt Ali G, Borat och Bruno? Hur mycket som helst, men hur många vet hur snubben ser ut for real?


Ser inte alls pjåkig ut va?


Den där jäkla Steffi!

"Vakni vakni jag kommer snart!"

Inget ovanligt sms dedär, då får man förbereda sig på att Stephanie kommer och ska dra ut en på nya äventyr haha :P Fasst oftast brukar jag ligga kvar en stund och gå upp lagom tills hon kommer. Men inte idag jag sitter helt färdigklädd och väntar, har hon kommit? NAE. Den sega råttan. Hmph!

För er som är intreserade så ska vi till en resebyrå och kolla lite resemål, vi har våra små krav.

PussPuss /A


....

Så kommer det tillbaka till det där mellanstadiebeteendet när folk börjar snacka ha sina funderingar men inte riktigt vågar (eller vill) komma fram och fråga rakt ut. Jag känner egentligen inte att jag är skyldig någon en förklaring eller en liten inblick i mitt privatliv, men jag ser helst att ni kommer till mig istället så får ni ett rakt och ärligt svar, sen behöver ni inte gå runt och bry erat lilla huvud om det mera, inte sant?

Shit, Norrköping börjar kännas som paparazzi paradise nu för tiden :P

/A

:)

Jag kan inte annat än le, som en liten tönt haha :P Men kan man göra annat när någon skickar en jättehärlig låt och säger att låten påminner om mig? Tack min vän du är allt bra du!


If you don't like me, you'll have to settle for less, because I'm the best :)



/A

Kelly Rowland


Ni vet hon den där grymt snygga bruden som alltid brukar köra åt beyonce, eller nej dom va ju med i samma pop grupp tillsammans med Michelle Williams haha. Ne vars skämt och sido, enda sedan deras Destinys Child tid har jag diggat henne starkt (även om hon inte fått vara i centrum någon gång). Hon har ju kört på solo ett bra tag nu men jag kan inte riktigt förstå varför det inte klickar? Varför blir hon inte en riktig jävla mega stjärna som hennes vän vars namn börjar på B? Anyway hon har gjort ett par riktigt grymma låtar ska radda upp några här nu :)









 




More Kelly Rowland to the people!

Saknar!



Saknar hur det var förr och jag saknar dig och jag saknar allt och jag saknar England och jag saknar mina röda bikinitrosor, jag saknar en himla massa grejer faktiskt. Men jag skulle ju inte ha saknat saker/personer jag aldrig haft i mitt liv. Kanske är bekvämt att ha det som det alltid vart? Dags att börja leva igen och släppa in lite nytt i livet? Hmm jo kanske.. Fast bikinitroserna skulle vara kul om jag hittade innan måndag....


no, no drama, we dont want no drama!

Nu är det dags för sängen tror jag minsan, är en riktig tröttmössa. Tyvärr så har jag fått ett litet problem, jag kan inte sova lång tid längre :S Det stör mig nått så fruktansvärt, inget kul att sitta uppe i ottan. Aja, finns väl folk som har det värre.

Jag vill bara skriva ett par rader som riktar sig till en gammal vän här på bloggen eftersom personen i fråga inte verkar få mina meddelanden eller samtal.

Jag tycker verkligen att det är tråkigt att det ska sluta såhär, men jag är så sjukt trött på att alltid hålla din rygg när du bara ger mig skit tillbaka. Jag tänker inte längre vara den personen du hör av dig till så fort någonting gått snett. Vänd dig till dina riktiga vänner som snackar skit om dig istället, du verkar passa in där. Jag har aldrig blivit sviken på det här sättet av en vän förut, eller aa, vän och vän. But not anymore. Orkar inte med drama och defentivt inga haters.


Godnatt hörni!






/A

Galet.


Pratade just med en bekant från England (där jag bodde i ca ett halv år), han berättade att han ska öppna en nattklubb i London, hur kul är inte det då, grymt häftigt! Det ska tydligen vara lite poker inspirerat men med flera olika dansgolv också, när jag vet vad stället kommer heta ska jag göra lite reklam för stället! Blir så glad när det går bra för andra, u go Gary!


Good luck!


congratulations to opening a nightclub in London, Im sure it will turn out 2 b great!
I hope to get an invite 4 the opening and u better put me on the V.I.P list ;D
Good luck, Gary! :)



/A

De hade något slags problem, hörni..



Alltid tragiskt med dödsfall men hallå? Handväskan? haha

Någon?

Ikväll är det ju Britney Spears time i Sverige! Någon som ska dit? berätta allt för jag är verkligen avensjuk på alla er!



/A

Ammen hej!

Nu har jag internet igen :)

SNART!

Snart kommer mitt internet (måndag) då mina kära läsare(HAHA) får ni nya fräscha uppdateringar från mig igen. Puss sålänge!



/A

knock you down..

I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in and knocked me on my face
Feels like I'm in a race but I already won first place


RSS 2.0