Yeeey :)

Imorn ska jag till Linköping och kommer inte hem förens söndag kväll! Den ni, kommer alltså vara borta i fem dagar. Nu kanske ni undrar vad jag ska göra där? Oavsett om ni undrar eller inte så kommer jag berätta iallafall..

Jag ska till Sara, dit ska Jessica också. Vilket innebär att våran tjejliga från England tiden är samlad! det ska bli så kul att få träffa mina tjejer igen :) Ni har väl koll på hur dom ser ut? Om inte annat så slänger jag in några bilder på dom..


Här är vi ledsna, va sista kvällen innan jag skulle åka hem. Hade lite farvälfest..



SnyggJessica xD och SnyggJag :)


Jag och Sara innan en kväll på Emporium :)




godkväll!


Hejsan :) Tänkte att jag skulle börja med något som alla andra mammor gör! Lägga upp vad som händer me lilla bebbe där inne i magen vecka för vecka. Tänkte att vi kör på det, vad tycker ni?

Jag lägger upp vecka 16 nu, men i framtiden ska jag försöka lägga upp på söndager eftersom det är då vi byter vecka, ska bli mycke bättre på att ta bilder på "lilla" magen också. Det kommer i fortsättning, lovar :)
Men ikväll får ni klara er utan..



Vecka 16

Barnet:

Ca 14-15 cm lång och väger ungefär 100 gram. Muskler och ben bildas, likaså naglarna. Barnet har ögonbryn och man anar ansiktsdragen. Det kan suga på tummen och svälja. Mängden fostervatten ökar för varje dag och barnet har allt mer rörelsefrihet. En del barn får hicka när de dricker fostervatten. Det kan kännas i hela magen, speciellt när barnet blir större längre fram i graviditeten. Det tömmer sin urinblåsa ungefär en gång var tredje kvart. Fostervattnet är sterilt och omsätts på några timmar. Vi människor lever ett liv i vatten under våra första 9 månader. Huden skyddas av fosterfettet. Ansiktet har fått små hår och hela kroppen täcks av ett fint dun. Runt vecka 16 blir de första finare, så kallade lagunohåren, något grövre och tydligare. Hårstråna får sin färg. Barnet rynkar pannan och huvudets diameter är ungefär 30 mm.

Mamman:

Det lilla, mycket omogna barnet rör sig hela tiden. Är du omföderska kan du med största säkerhet uppfatta rörelserna redan nu. Ligamenten som håller livmodern på plats stramar ibland. Det kan upplevas som en huggande eller stickande smärta i sidorna vid häftiga rörelser eller om du nyser eller skrattar. Du kanske svettas mer än du brukar göra.

Puss på er söta!


if you like it then you should.... wohaohoho

Kan det vara det sötaste på länge?




Det kan det nog vara faktiskt :D

Fredags



Tjejerna innan otten i fredags, ser lite svullen ut :P Men visst har jag snygga vänner?

hejsan


Jag skulle gärna vilja veta vilka det är som läser min blogg, skulle vara jättekul :)
Har ju blivit endel, haft 116 unika besökare idag vilket jag tycker är jättemånga! Känner jag så många? Eller är det andra personer som fastnat?

Så jag tänkte att alla ni 116 söta läsare skulle kunna skriva en liten rad och vilka ni är och gärna vad ni vill läsa mer om? Kanske graviditeten, mammakläder, min fritid (den lilla som finns) osv.

Passa gärna på att fråga saker ni undrar över så kan jag dra ihop ett inlägg med lite svar!



Puss




.

Nu är det såhär, jag ska sluta vara så jävla trevlig mot människor. Varför ska jag anstränga mig när man inte får ett skit tillbaka jag är så jävla arg och ledsen (säkert reagerar jag lite överdrivet pga graviditeten) men såhär kan man faktiskt inte bete sig.

Blev en utesväng

Jepp, jag tog mig i kragen och följde med ut en stund, orkade absolut inte vara där till klockan tre. Riktigt ont i fötterna, så tog mig ett skönt bad nyss :)

Något jättekul hände på otten ikväll!
Först kom en jättesöt tjej fram till mig och sa "Hej, du heter Alexandra Rejsmar va?" Jag tänkte oh nej va pinsamt att jag inte känner igen henne så jag fick skämmas och svara "Ja precis, men gud va dum jag känner mig jag är jättedålig på namn!". Då sa hon "Vi har inte träffats men jag läser din blogg, grattis! Men oj vad pinsamt det lät!".
Haha inte alls pinsamt! Tyckte det va jättekul! Trevliga människor är alltid roligt att träffa :)

Inte nog med det sen kom det fram en till tjej och presenterade sig "Hej, läser din blogg. Grattis! Vad kul"!
Supergulliga tjejer :D

Nuu ska jag se en film och sussa! Puss

Ute/hemma kväll?

Imorn är det fredag, mycket skönt med slutet på en tuff skolvecka och början på en skön helg (förhoppningsvis)!
Tjejerna ska gå ut imorn, får väl se om jag orkar följa med, känner mig ganska klumpig, rund och väldigt väldigt trött! Men skulle nog bli kul om jag orkade :) Dansa av sig lite och dricka massor läsk haha!

Lyssnade lite på BEP nya låt, den fick mig att vilja gå ut nu på momangen! Kanske får lyssna lite på den imorn med, för nu börjar nog mina tjejer tröttna på tråkiga mig.

Ska man vara såhär trött i fjärde månaden och finns det någonting man kan göra åt det?


Bloggtorka!


Händer ingenting faktiskt, slänger upp en liten bild :)


Vattengympa

Shit vad jag har vattengympat nu, vattengympat för hela slanten! Nu är jag tröttis :)

Åh nej!

Gick och la mig en stund efter skolan och vaknade runt klockan åtta och trodde det var mitt i natten.
Nu är jag ju såklart superpigg och både bebben och jag börjar bli hungriga. DÅLIGT.

Puss


BioDags

Ska vara på filmstan klockan sex och har fortfarande inga kläder på mig och blött hår, kanske är dags att resa sig från soffan och reprisen av MTV galan nu och ta tag i det hela?

Mjaa.. Antagligen. Ska se på "The ugly truth" hoppas den är bra :)


...

Lately I've been hard to reach
I've been too long on my own
Everybody has a private world
Where they can be alone
Are you calling me
Are you trying to get through
Are you reaching out for me
I'm reaching out for you


Alla borde ha en Robin :)

Oj vad längesen det här va! Jag och Robin på något shakedown aktigt om jag inte mins fel?
Robin är min bästa kompis eller som man sa då "killbästis". Vi träffas inte alls ofta men när vi gör det är det som om vi träffades senast igår. Det som är bra me en Robin är att om det händer någonting så är han bara ett samtal bort. Sånna kompisar är bra att ha tycker jag :) Alla borde ha en Robin!



magen

Ibland är magen helplatt (nåja) och ibland ser det ut som om jag vore i 7e månaden :P
Men tycker ändå att den är riktigt söt då och då..



För dom som undrar så är vi inne på v.14 dvs att vi är inne på fjärde månaden :)

Kram sålänge /Tjockisen

Jag vill ha!

Jag har gått och vart sugen på less fat chips, Grill i två dagar nu. Självklart så finns dom bara i EN enda affär, så får väl ta och pallra mig bort. Oooooh!


Tjockis

Nu börjar jag bli en liten tjockis, men det hör ju till?
Har inte så mycket att skriva om faktiskt, så får återkomma :)



Puss


två flugor i en smäll

Lil wayne ligger inte på latsidan minsan, han har gjort två kvinnor gravid: Lauren London och Nivea. Nu menar jag alltså under SAMMA år BIG OOPS! Hur som helst så är han tillsammans med Nivea men planerar även att göra sin plikt som pappa och uppfostra sitt andra barn tillsammans med Lauren..


Lil Wayne och Nivea                                Lauren London

Finns människor till allt.

Såg på VMA video awards inatt, så sjukt kul när det är sänt live. Någon som gillar Kanye West? Då kan jag medela att den lilla mannen är struken från min lista, han gjorde något så fruktansvärt osmakligt. Taylor swift (19 år gammal) Kammade hem vinsten för bästa kvinliga video, då både Beyonce och Lady Gaga var nominerade. Under den chockade och överlycka Swifts tack tal passade den där idioten på att hoppa upp på scenen och ta hennes mick och säga "Beyonce borde vunnit hennes video är tidernas bästa blblabla bulshit, bulshit". Så den stackars Taylor fick inte avsluta sitt tal utan fick häpet gå av scenen och så vare med det. Jävla skitstövel.



 


Så skönt :)

Måste bara säga att det är så skönt att alla vet om det nu, jag är så himla glad.
Nu får man prata hur mycket man vill om det! Jag längtar verkligen efter den lilla knodden :D

Jag velar fortfarande lite när det kommer till hurvida man ska ta reda på vad det är för kön eller inte. Förstör inte det överaskningen lite? Vad tycker ni?



Puss på er, söta ni!

Tack alla underbara!

Åh, tack så himla mycket för alla fina kommentarer dom värmer verkligen! Men jag var också beredd på att få en och annan dryg kommentar från personer som tror sig veta bättre.

Jag fick en kommentar av en "Katja"


"Hej,

jag bara undrar.. vill pappan verkligen ha barnet? Ni verkar inte direkt ha ett stabilt förhållande, ibland måste man tänka på barnet i första taget och inte vara så egoistisk.´

Man måste resonera.? kommer han/hon få det bra med oss osv.?

Jag blir bara så ställd.

Kram"



Hej på dig med.

Först så undrar jag vad som får dig att tro att du vet någonting om min och Pappans relation?
Jag känner ingen Katja och är ganska säker på att han inte gör det heller, för under våra fyra år tillsammans har jag aldrig hört honom säga det namnet.

Jag tycker att det är otroligt tråkigt att någon som du ska komma in med dina "expert" råd och tro att du vet bättre än oss? Både jag och Pappan har underbara familjer och vänner och jag är övertygad om att våran son/dotter kommer att ha det superbra och vara den mest älskade bebisen som finns.

Jag brukar inte bry mig om sånthär annars, men nu när det inte bara handlar om mig längre utan om ett oskyldigt litet liv som knappt börjat än, så måste jag säga ifrån.

Du verkar inte vara en härlig människa, och sånna som du vill jag inte ha i närheten av den lille. Så läs inte den här bloggen mera, tack.

Kram


:)


Jag längtar efter dig!


Åååååh

Snart spricker jag, ska jag behöva vänta enda tills ikväll!?


Lycka :)

Min fina, fina DU!


I'm done.


I can't even look in your face without wantin' to slap you.





Godnatt

Babylycka

Ingen mindre än Nicole Richie har fått sitt andra barn, en liten son. Men nu tänkte jag höra med er vad ni tycker om nyfödingens namn, Sparrow James Midnight Madden? Är det fint och unikt eller bara riktigt konstigt?


Fotominen nr 1.

Jag liksom säkerligen alla andra tjejer har en speciell "foto pose". Jag har alltid haft en, förr var det plut med läpparna. Men nu dom närmsta 2 åren har jag avancerat till ett brett leende där kinderna åker upp över ögonen. Har fått för mig att det är smickrande, Petter säger att mitt ansikte blir en fyrkant. Och det kan han ha rätt i när man tänker efter. Ska ge er lite smakprov på hur det kan se ut.












Varför gör jag såhär? :P

suck

Du kan så vackert sätta ord till alltihop när vi är två
Du har ett sätt att bara glömma, när problemen tränger på
Ett sätt att gömma mig för stormen, när Du vill och när Du kan
Ett sätt att glömma mig i regnet; som om "lilla jag" försvann

Du har så svårt att säga om jag ens betyder nåt för Dig
Jag räcker inte fram
Men, Du har så svårt att vara ensam
så Du går till "lilla mig"
Men en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej



Vattengympa

vart hemma idag med, tänkte att det var bäst så :) Vill ju inte riskera att få svinis, usch! Men nu mår jag bra igen, och vattengympa står på schemat kl: 19.05. Japp ni läste rätt, vattengympa. Jag får sällskap av min moster och min kusin, ska bli superkul :D Det kommer väl att vara vi och tanterna, förlåt, damerna såklart. Tjockisar och äldre damer är nog de mest dominanta grupperna, tror jag. Men vi får väl se.

Någon som prövat vattengympa?
Vad tyckte ni?


Happy


Leona Lewis nya singel "happy"


Sjukling

Börjar känna mig sjuk, helt öm i kroppen, blir nog att stanna hemma från skolan imorn. Haft en bra helg förövrigt, Tom fyllde 25 igår och festen blev lyckad! Vad har ni haft för er i helgen? :)





<3

Riktigt bra

Down down down...




Sovetime!

Nae nu måste jag sova, tänkte lägga in lite bilder lite snabbt först bara. För skojs skull liksom, för jag antar att det är det bästa ni vet? Ja.. Alltså bilder på mig? haha, SKOJA! eller.. Nae nu är jag för trött..


Jag och Jessica i Fleet, en kväll/natt/morgen efter utgång :)


Jess, Lilly och jag i England. På Jaxx tror jag vi var?


Maskerad, kjolen  satt inte sådär när vi gick ut, lovar :)


Nog för att jag va söt innan vi gick ut, men kolla den här bilden, underbart :P



Sara och jag på emporium :) Bästa stället tills någon (Jessica) fick oss bannade.






Tjarå!


dow down down ...

I’m fighting for this guy,
On a battlefield of love,
Don’t it look like baby cupid sent his arrows from above,
Don’t you ever leave the side of me,
Indefinitely, not probably,
and honestly I'm down like the economy,
Yeah




 


Stalker

Ni kanske trodde att bara kändisar hade stalkers. Men så är inte fallet, jag hade en i när jag bodde i england :P Påriktigt alltså, vet inte vad han heter men han va helt förälskad i mig den stackarn. Sen blev han arg när han fick reda på att jag hade pojkvän, så han hade ett litet fantasiförhållande med mig i sin lilla fantasivärld. Ganska sjukt? Anyway vem tror ni addar mig på facebook då? Jo Min gamla stalker, han tog tillockmed reda på mitt för och efternamn, i riktig stalkeranda. Ganska Creepy, eller?

Hans namn var iallafall James Burns :P Såg jag nu på hans FB. Ganska komiskt! Om han är en äkta stalker brukar han nog titta in här på bloggen med så "Hello James Burns! Make sure you take your medication every day! Best wishes / Alexandra" :P


Päls?


Hejsan, i höst är det ju päls som gäller. Men alla kommer nog inte hänga på den trenden, mycket beroende på åsikter om hurvida det är fel eller "rätt". Många kanske väljer att köpa imitationer "fejk" pälsar istället. Vad tycker du om pälsar? Är det fel? Kommer du köpa dig en?




Jag i vintras i england med min pälsjacka.


Puss på er /A


RSS 2.0