Tjejkväll



Ikväll är det bara jag, Leah och tv:n. Petter ska ut och fira Acke som fyller 20 (grattis föresten) :) Så blir första ensamma kvällen med min lilla goding!


Hon stör mig.

Dagens promenad är avklarad. När vi promenerade förbi denhär reklamskylten höll jag för ögonen på Leah. Denhär bruden äcklar mig! Eller kanske mer reklamen än självka bruden, men snyggt är det inte iallafall!

Vad är det med henne? Har hon skitit på sig? Skäms hon? Kommer hon kissa på sig snart också? Var är hennes muskler? Kan inte Mona Sahlin bjussa henne på lite bidrag så hon får råd att operera in en stålskena i ryggraden så hon kan sträcka på sig?




Snabb uppdatering


Hej på er, bilder på Leahs kläder och andra saker har efterfrågats :) Ska försöka fixa det till lite senare, håll utkik!


My first "milf"


Grattis till mig som fick mitt första "MILF"! ropat när jag gick förbi djäkneparkskolan med barnvagnen idag. Det ska firas med en kebabrulle och en massa cocacola.


(Det är alltså mitt första MILF sen Leah föddes, dom innan räknas inte)!



Några dagar innan lilla Leah kom till världen :)

Samtal med Leah



Jag: Godmorgon Leah

Leah: Ammen hallå på dig! Sovit gott?

Jag: ehmn.. Va ju lite svårt, du ville ju inte sova..

Leah: Men säg inte att jag höll er vakna?

Jag: Kanske lite..

Leah: Du skojar!?

Jag: Nej

Leah: Ae jag ber så hemskt mycket om ursäkt, ska aldrig hända igen. Jag va bara lite förbannad för att den där E.M.D fjanten tog hem glasskon på let's dance igår.

Jag: Jag förstår..

Leah: Ja, man blir ju för trött på dom där småtjejerna som ringer och röstar. Tacka vetja Willy!

Jag: Han var inte med i finalen..

Leah: Förlåt?

Jag: Ja han va inte med i finalen..

Leah: Mamma, jag är sex dagar gammal, du kan inte påriktigt förvänta dig att jag ska hänga med på allt.




Grodans första fredagsmys


Ikväll är det min lilla grodas första fredagsmys, så nu sitter vi och glor på finalen av let's dance (Heja Claudia)!!!
Leah klagar på att Willy inte är i final, hon säger att han iallafall bjöd lite på sig. Han gjorde bra tv helt enkelt.

Vi är inte riktigt överens här hemma...





inget konstigt alls..


Jag har världens vackraste dotter, jag kan liksom inte se mig mätt på henne. Kan inte sluta pussa och lukta på henne, precis som petter sa igår "När man börjat pussa på henne så går det nästan inte att sluta".

Allt går jättebra och vi har varit ute och gått med vagnen två dagar nu, är helt underbart att det inte är svinkallt ute längre!



Plåstret på handen fick Leah när barnläkaren stack henne för att ta blodprov.
Tror att jag tyckte det var värre än vad hon tyckte!


Snabb uppdatering :)


Hej på er alla fina läsare! Vill passa på att tacka för alla underbara kommentarer, men jag håller med er, hon är helt underbar :)

Som ni säkert förstår har det vart fullt upp och dom senaste dagarna har vi ägnat åt varandra här hemma, vilket lett till att jag inte varit bra på att svara i telefon eller på sms, men det hoppas jag att ni haft överseende med. Allt går superbra, hon äter och har redan lagt på sig lite av vikten hon tappat på BB, hon är så duktig vår lilla Leah!

Och visst är det helt galet att skriva "hon" nu när det vart mammas lilla kille i nio månder. Titt så fel det kan bli :O Men ändå så RÄTT, kan inte tänka mig någon annan än denhär lilla damen.

Nu ska jag återgå till min nya hobby, sitta och kolla på min lilla dotter när hon ligger och drömmer :) hon är det finaste jag någonsin lagt ögonen på!


Pappa Petter och lilla Leah


Leah Valentina 10-03-21


Svar :)


jag ska va ärlig och säga att jag alltid tyckt att du vart snobbig och trott dej mer en andra (vi gick på samma skola på borgsmo)men tjänns som att du förendrats mycket nu under din graviditet. Tycker du själv att det gjort dej till än bättre människa?

Sv: Okej, jag tror bara att det är du som fått den uppfattningen (som tur är). Självklart tror jag att en graviditet förändrar en människa, men skulle inte vilja säga att jag någongång vart en dålig människa.

hur gammal är din bäbis? :D

Sv: Du har inte läst min blogg länge va? :P Min bebis har inte kommit änu, han är beräknad idag. Men i magen har han legat i 40 veckor nu :)

Finns det nått speciellt från din mammas samt din pappas uppfostran som du kommer att ta med dig när du uppfostrar ditt barn sen? Har du och Petter samma syn på barnuppfostran eller finns det något ni inte kommer överäns om? Kram

Sv: Absolut!

För mig är det viktigt att min son kommer kunna prata med mig om allt, speciellt när han gjort något "dumt" och han behöver hjälp. Jag vill att han ska veta att oavsätt vad han hittat på eller sagt så kommer jag alltid att finnas där och försöka hjälpa honom rätta till sina misstag. Jag vill helt enkelt att han ska veta att hur arg eller besviken jag må bli så älskar jag honom och det kommer att gå över :)

Sen är det viktigt för mig att han väljer vad han vill göra själv i livet, vill inte pusha honom i någon riktning. Men jag vill inte att han går in halvhjärtat för något. Om han vill bli kock, bli en riktigt bra kock, om han hellre vill stå i disken, bli jävligt bra på att diska. Sålänge han går in för det, annars finns det ingen mening med att stå där dag ut och dag in.

Jag och Petter kommer nog överens om det mesta, men vi kommer säkert att stöta på tillfällen då vi tycker olika. Men det får vi ta då helt enkelt :)

Hur kommer du att klä dig i vår/sommar?

Sv: Tycker det är lika roligt varje gång någon frågar mig om kläder och mode.. Jag har noll koll :P Men jag gillar alla fina ljusa färger som kommit in i affärerna nu. Och om jag kommer i ett par jeans till sommaren så gör jag nog på mycket sånt.. Får se helt enkelt :)

Hur känns de såhär tätt inpå Bf och allt?
Är du nervös inför din förlossning?
Vad har du tänkt använda för metoder mot värkar med mera?

Sv: Idag är det ju Bf och det känns som att jag väntat i en evighet nu! Men jag skulle nog vilja säga att jag är mer förväntansfull än nervös :).. Oj får se hur ont det gör, kanske ber om allt dom har haha..

jag vill veta när alexandra kan träffa mig igen :(

Sv: Anna, det är bara att du ringer vet du! Jag gör ju ingenting om dagarna..

Vad lutar det åt för namn åt bebis??? :D

En liten lisafisa kanske?

PUSSPÅDIGGUMMAN

Sv: Vi har inga självklara nanm, har inbillat mig att jag ser vad han heter när han kommer ut. Knäppt va? Men jag låter er veta när vi själva vet :) Men LisaFisa ligger högt upp på listan haha.

Puss på dig :)

Kommer du bo med bebisen + pappan eller bebis + dina föräldrar eller ja.. Hur blir det :)

Och, även om barnet självklart är det som kommer prioriteras nu, vad har du för andra drömmar i livet?

Sv: Pappan jag och bebis kommer att bo tillsammans :)

När lillen blivit så pass stor att han kommer kunna gå på dagis (eller när hans mamma blivit redo för att låta honom gå på dagis) haha, då ska jag plugga vidare till hudterapeut. Vill gärna jobba på ett mysigt SPA i framtiden :)


Soffvandraren


Är det såhär mitt liv ser ut? Jag vandrar från soffa till soffa.. Började hela dagen i soffan på Styrestadgatan förflyttade mig senare till brorsans soffa och nu sitter jag här på Skolgatan i mammas soffa.

Japp så kul va det. Förstår ni nu varför jag inte har så mycket att blogga om? Mamma är inte ens hemma, så det är jag och Beavis. Men hon skulle sluta halv fem så hoppas på att hon får gå lite tidigare och kommer hem snart. Är lite sällskapssjuk.

Fortsätt gärna fråga på! Har vart 86 besökare än sålänge idag och fått in 3 frågor.. De är lite dåligt va?


what to do?



Klockan är kvart i två och jag sitter fortfarande i morgonrock och glor på "riskförlossningar".. Känns lite sådär. Så vad ska man hitta på idag då? Ska kanske våldgästa min storebror och se vad han har för sig, kanske kan få ut honom på en promenad.. Får se helt enkelt!

Skönt med änu en soldag, eller vad säger ni?

Men påtal om absolut ingenting, så har ju mina läsare börjat komma tillbaka så tänkte att vi kör en liten frågestund? Något ni vill läsa mer om här i bloggen framöver? Något ni undrar över? Är så tråkigt att ha "många" läsare men inga som kommenterar..

              


Välkomna tillbaka


Nu börjar mina fina läsare komma tillbaka och vi är nästan 200 igen :) Va kul att ni hittat hit igen hörrni!


Min bortskämda bebis..


Jättetrevlig fika med Malin och bebis fick superfina presenter, som är hur uppskattat som helst! Nu ska jag försöka locka ut bebis med lite bilder. Vem skulle inte vilja komma ut om man fick sånna här fina grejer varje dag?





Tack så hemskt mycket!

Fattar inte?


Ni vet den där reklamen när en giraff är mamma till två vildsvin? Ska det va kul? För jag får bara en bild (en jävligt bisarr bild) av en gris som bangar på en giraff. Det känns inte riktigt okej?

Sun is shining :)


Hallå där!

Idag är jag på otroligt bra humör, vet inte varför men jag känner mig inte ens gravid längre (tills jag går förbi en spegel).. Men ska kasta i mig lite käk tänkte jag och sen gå en promenix, eventuelt svänga förbi min kusin Fia som nu för tiden är vääääldigt svår att få en tid med. Senare blir det date med Malin, hur länge sen som helst vi träffades så ska bli superkul!

Fått kommentarer om att jag är snål med bilder så tar en nu och lägger upp, så den är väldigt aktuell. Här har ni 90 kg i en blå kofta :)


(Håller på att möblera om i sovrummet, så bebis ska få mer plats)

Vecka 40


Så gott folk, nu är jag officiellt i vecka 40, den sista veckan av en normal lång graviditet. Jag som inte ens skulle gå in i den här veckan, men man ska väl inte klaga. Är ju bra att lillkillen trivs där inne. Hur som helst så hoppas jag att han bestämmer sig för att titta fram snart :)

Puss och kram

wine wine wine..

Vill inte till MVC :( Orkar inte åka buss.. wuuuääähh.. Men jag ska ta mig upp dit iallafall och jag hoppas på att hon ska säga "Nämen oj hoppsan du va visst öppen 8 cm, idag blir det bebis. Konstigt att du inte kännt något nästan allt förarbete är ju klart".

Vad tror ni? Det kan ju faktiskt va så?


NOT.

15/3



Hello friends, är det bra med er? Själv sitter jag i soffan helt utslagen, försökt ta mig upp ur sängen sen kl 08.00 men lyckades vid 10.00 nu istället. Hade planer på storstädning och en lång promenad. Men känner mig febrig och har fruktansvärt ont i halsen :S INTE bra.

Får bli bussen till MVC någon promenad blir det i vilket fall inte. Nu ska jag försöka få i mig en liten macka, vi hörs när vi hörs helt enkelt :) Puss på er!

Friends



I love you guys!


Nu lägger jag ner.


Ingen bebis idag heller då, suck.. Men han kommer när han kommer, orkar inte spekulera i det för mycket. Nu har jag googlat klart! Inga flera "tecken på att förlossning startat", "dygnet innan värkar" och liknande. Nu skiter jag i dethär, kom när du vill eller ligg kvar där inne. Mig kvittar det (som Pippi skulle sagt).


Whyyy maaaan. WHY!?


Japp jag är vaken, för jag har ett härligt möte på mvc, så jävla härligt! Hade hellre blivit väckt av en liten hungrig bebis, men icke icke. Men ni kan va lugna. Den lilla killen har lyckats hålla sin mamma vaken hela natten i vilket fall. Lilla nervsammanbrottet när jag för 6e gången inatt fick gå upp för att kissa en droppe. Känns så fruktansvärt värt.

Men nu är positiva klubben slut för idag, kanske hörs senare!


nu nu nu nu!

JAG VILL INTE VARA GRAVID LÄNGRE! JAG VILL HÅLLA MIN BEBIS I FAMNEN NU! JAG VILL INTE VÄNTA MERA! JAG VILL ATT DU SKA KOMMA UT NU!

Google

Min bästa vän nu för tiden är google. Så när ni är ute och skakar rumpa på otten eller valfritt uteställe så sitter jag här framför datan och googlar. Vissa finner detta väldigt roande för jag googlar verkligen allt.

I listen kan man bland annat hitta sökningar som "Ont i vänster öra gravid", "Kramp i vaden gravid", "Svårt att kissa gravid", "Ont i kroppen och trött gravid". Ja ni fattar? Men helt ärligt ni preggos eller ni föredetta preggos googla ni inte också på nästan allt?

Städa


Nu ska jag lyfta på min lilla (!?) rumpa och ta tag i lite härlig städning. Wohoo.

fetma





Ja ni kära vänner, jag lider alltså av fetma.
Känns lagom uppigande att veta att man bara har ca 30 kg kvar till normalvikt ;)


Lilla bebisen i magen, nu är dags att komma ut!


Nu är det på tiden att lilla bebis kommer ut, är helt slut i kroppen. Som tur är så tror barnmorskan att det kan bli när som, men sålänge ska jag dit på fredag och måndag (om han inte redan kläckts då, vilket jag hoppas).

Det va väl de jag hade att tillägga? Något ni undrar över?

Puss och kram

Oh Snap!



Är det samma person? Herregud..







andra chansen...

... Suger nästan lika mycket som Jessica.. Fifan alltså.


EasyWalker :)


Hej på er :) Idag ringde Petters mamma och frågade om jag ville åka och kolla på barnvagnar, så det bar av till babyland. Skulle ju egentligen ha hans systers vagn som dom hade till Tuva men istället så kan man nu säga att vi är ägare av en svart EasyWalker! Den kommer om max 2 veckor, spännande va :)

Superbra vagn, provkörde den lite i affären och den är supersmidig. Det bästa är att när bebis blivit så stor så han inte längre vill ligga ner så kan man "förvandla" (lät väldigt transformer här nu) den till en sittvagn. Hur bra är inte det då?

Är verkligen jätte tacksam och det är så himla uppskattat! Tack tack tack!




blääää.

Oh no, vaknar och mår totalt skit. Ingen förbättring sen igår :( Skulle gått på ett möte gällande min studiegång idag vid 10.00 men va tvungen att ringa och säga att det funkar inte idag, inte när jag mår såhär. Nu ska jag krypa ner i sängen igen tänkte jag, min kropp är i akutbehov av sömn!

Puss och hej

hello!

Hej, de va inte igår minsan.. Tänkte bara titta in och säga att jag mår bra, eller nja fått en jävulsk värk i ryggslutet så känns som att jag ska gå av på mitten. Har nog legat på något konstigt sätt inatt, inte ruuligt.

Så absolut ingenting har hänt, vill passa på att tacka alla för alla fina saker lillskruttis har fått! Är super uppskattat :D

Puss sålänge


RSS 2.0