sorry guys.

Har verkligen nada att skriva just nu, bloggtorka.

Vecka 25

Nu växer magen och blir tyngre. Allt eftersom kan du få ont i ryggen, kramp i benen och känna ett tryck ned mot bäckenbotten. Kramper är vanligt och kommer att vara det även längre fram. Undvik att knipa med tårna. Barnet kan trycka på blåsan vilket medför att du måste gå på toaletten ofta. Det kan hända att du lättare blir andfådd nu. Tänk på din hållning och vila mycket.

Ditt barn är nu ca 22cm långt mellan huvud och stjärt och väger runt 800g. Det kan ta tag om sina fötter och knyta nävarna. I lungorna bildas allt fler blodkärl och näsborrarna börjar öppnas. Barnets benkärnor blir hårdare. Barnets livlina - navelsträngen är tjock och elastisk med innehåll av två artärer och en ven. Dessa blodkärl ligger inbäddade i en tjock geléartad massa som hindrar dem från att trassla ihop sig. Detta är ett sätt att säkra blodflödet mellan moderkakan och barnet och dess livgivande funktion.

De permanenta tänderna bildas långt in i tandköttet men kommer inte att bryta fram förrän barnet börjar tappa sina mjölktänder i sexårsåldern.


Tjaba

Snart Kommer den där Sara hit till Norrköping, vi ska käka och sen ska jag ta med henne till Norrköpings hetaste place, Svea Skeppet (ha ha ha). Men ikväll kan de bli hett när några kompisar ska spela, det börjar 00.00 skulle jag tro, be there :)




Längtar!

Åh vad jag längtar tills lillen är här, varför ska de ta sån tid!? Antar att man behöver den här tiden på sig att växa in i rollen som mamma och att man kanske behöver dom här 9 månaderna för sig själva innan en liten skrikmaskin kommer och förgyller ens liv. Men nu tycker jag att jag har väntat jättelänge, aslänge i nästan 25 veckor.. Men men, bara 15 more to go.

Nu sparkar mitt lilla hjärta mer än någonsin och man kan tillockmed se magen röra sig i takt med hans rörelser, skithäftigt! Försökte filma lite med mobilen igår, men man ser inte så mycket så ska försöka få det lite bättre på film så ska jag lägga upp det här :)


Tycker ni om när jag skriver om graviditeten och lägger upp bilder på min tjockismage?
Eller är det helt ointresant?


Smile


En av alla utekvällar i Fleet :) haha


Schema för dagen

Hej mina vänner, ska springa en sväng till stan och ta en snabbfika med fröken Högeberg som jag inte träffat på huuur länge som helst. Sen har jag lite ärenden, när stänger banken? Kanske är olika.. Men ska kolla det. sen måste jag till biblioteket och snacka med tanten i receptionen.

Sen planerar jag in en städning i rummet, verkligen dags nu. Och sen är det Idol som jag faktiskt inte har bestämt mig för om jag ska se eller inte, är fortfarande lack för att det bara är sugiga kvar!

Vad står på erat schema idag då gott folk?


Kourtney Kardashian


Well, of course you did...





Mmm, what you say?
Mm, that you only meant well?
Well, of course you did.
Mmm, what you say?
Mm, that it's all for the best?
Ah, off course it is.
Mmm, what you say?
Mm, that it’s just what we need?
And you decided this?
Mmm what you say?
Mm,
What Did She Say?

Het, hetare, Megan Fox










big love








Hej alla glada!

Hej alla glada! äntligen fick man slänga sig i soffan efter en hel dags tapetsering och en lång runda på stan.
Mina fötter mår ju inte bra kan jag ju då tillägga för er intreserade! Handlade med mig en mamma t-shirt, rosa :) den har jag gått och klämt på ett bra tag nu, sen köpte jag en svart kofta, som satt åt som bara den på mina armar, stoppad korv någon? Aja bara att gå tillbaks med den imorn då..


haha, kommer inte ens ihåg när jag såg ut såhär? Men skulle lätt fått en roll i the ring ;)


dagen innan den 25e..

Dagen innan den 25e suger! Jag är pank och är sugen på allt. Jag vill ha chips, choklad och en burk cola.
Så nu ligger jag och tänker på allt jag ska äta imorn..



:(

Jag mår inte bra alltså.. Kollar på förlossningskliniken var av en mamma födde i vecka 24 (tvillingar), Den ena klarade sig medans den andra var för liten och vägde endast 450 gram. Det var det minsta jag sett. Fyfan stackars mamma och pappa säger jag bara, bära på sitt barn i 24 veckor, nästan sex månader för att sedan förlora det :( Står inte ens ut med tanken!


Tjockis


Snyggt med mammajeans va? I know you like it ;)


Miss it






Dagens sexi mama

Kourtney Kardashian


Blivit med bilbarnstol

Nu har vi blivit med bilbarnstol :) En mörkbeige Akta graco! Kommer på lördag så det kan vi checka av på listan, skönt :D


Mammalook for today

Sa ju att jag skulle lägga upp lite mammalooks, så idag slänger jag upp en :)
Dethär har jag på mig idag på ett ungefär då.
Absolut inget speciellt, men en skön måndagsklädsel.







vecka 24

Nu går det att höra barnets hjärta med ett vanligt stetoskop. Någon gång runt denna vecka är det dags för ett besök hos din MVC. Om du inte börjat träna dina muskler i bäckenbotten, så är det hög tid. Bäckenbottenmusklerna börjar tänjas ut, vilket kan leda till att du läcker urin när du hostar eller skrattar. Denna muskelgrupp används inte i dagliga aktiviteter och det kan därför vara svårt att veta om man tränar rätt.

Hormonnivåerna i kroppen börjar plana ur och humöret brukar jämna ut sig. Många känner sig lugnare och gladare. Livmodern når nu ovanför naveln.

Barnet är nu ca 21cm långt mellan huvud och stjärt och väger omkring 700g. Skulle barnet födas nu har det 20-25% chans att överleva. Det är fortfarande litet, finlemmat och alldeles hårigt. I kroppen har vita blodkroppar börjat bildas och dess funktion är att bekämpa infektioner.

Lungorna fortsätter att utvecklas och luftvägarna formas till rör för att kunna ta in och stöta ut luft. Blodkärl och lungblåsor utvecklas i lungorna och mellan dessa kommer så småningom utbyte av syre och koldioxid ske. I lungorna börjar också ett ytspänningsnedsättande medel att bildas. Dess uppgift är att hindra lungblåsorna från att klibba ihop.


Jag svarar :)


Har fått lite frågor som jag tänkte att jag skulle svara på, är så dålig på att svara på kommentarer..

Är du filipin?
Du är faktiskt inte den första som frågat det men det är jag faktiskt inte. Har inget asiatiskt påbrå alls, är nog mina sydamerikanska drag som kanske förvirrar då?

Tänker du börja modeblogga?
Jag är faktiskt skitdålig på allt som mode innebär, jag hänger liksom aldrig med. Jag kör på det som sitter bra och som faller mig i smaken, oftast basic stuff. Så modebloggare är jag nog inte tyvärr, men kan väl rekomendera lite saker lite då och då om det skulle vara kul. Sålänge kan ni ju kika in på Ninas blogg, hon är både gravid och modemedveten :)

Hur länge har du och Petter kännt varandra?
Ungefär fyra år, lite längre :)

Kan du införa "dagens gravidlook"?
Har ju sagt att "dagens outfit" inte är min grej, men jag har själv letat eter bra sidor med dagens outit för gravida och det finns nästan ingenstans. Vilket är skittråkigt med tanke på oss som känner oss som valrossar och gärna skulle vilja ha lite inspiration. Så jag ska defentivt bli bättre på att lägga upp nya bilder på vad jag har på mig även om det inte är något avancerat.

Berätta om dagen du fick reda på att du var gravid?
Tar den i stora drag, jag gjorde ett grav test för att lugna ner mamma som "kände på sig" att det var något. Så där satt jag och Stephanie med en pinne med kiss på och såg hur det blev ett blått kryss. Min första reaktion var att asgarva, min andra var att tjuta och sen kommer jag inte ihåg faktiskt. Ringde Petter..


haha

Denhär bilden är så rolig :P




tjocka armar syndromet..


När jag kollar runt på andra preggos bloggar och outfits så märker jag att jag är nog tamejfan den enda som lider utav tjocka armar syndromet.. Är jag den enda? really? Jag ska inte ljuga, mina armar har aldrig vart sugrörssmala men jag har kunnat gå i ärmlöst utan att känna mig som en julegris. Deppad till max av min nya insikt.. Känns inte riktigt bra, jag kan inte ha söta axelbandslösa klänningar som alla andra snygga preggos har.

ME DONT LIKE.


Ni ser ju själva...


Söndag

Jättemysig bild, men han kunde skippat fängelseutstyrseln.. Tycker jag i alla fall :P
Så vad gör ma en söndag som denna? Någon som sett New Moon än?


Godnatt


Löfte till mig själv

Jag har bestämt mig nu! Inom ett år from när jag fött lillen så ska jag vara i mitt livs bästa form. Blir långa promenader, spinning och många rundor i skogen och framför allt inget godis mitt i veckorna! Jag känner att ett år är rimligt, då blir det liksom ingen hetsbantning som sedan resulterar i extra kg iallafall. Mitt mål är att må bra med mig själv och känna mig nöjd med min kropp :)



Någon som har snygg kropp är Natacha Peyre!
Speciellt efter hon tagit ut sillisarna, eller delar av det, passar bättre med resten av kroppen tycker jag :)


aj aj aj


Har världens pain i ryggen, blää vad ont det gör. Känns som att jag jobbat som lagerarbetare i 50 år och aldrig lärt mig hur man bär rätt. Några andra preggos där ute som också fått ont i ryggen bara sådär? :S


Petter

Va någon som undra hur babydaddy ser ut, och här är han :)


Whaaaat???

Jaha, vem fan ska vinna idol nu då? vavavvaa?

Reza, I will miss you!

Bilder















PussPuss!

Not again..

Sjuk igen? Neeee det orkar jag inte, känner hur illa jag mår och jag hoppas verkligen inte att det är någon härlig magsjuka som är påväg igen. Ikväll blir det bara idol mys här hemma, är inte upplagd för mer.

HEJA REZA!!!!

Vad ska ni hitta på då? Många som ska ut och dansa loss? Nelly high heels ikväll på otten va? Har för mig att dom första 99 får gratis skor..

Föresten, fick höra att Adriana Limas lilla tös heter Valentina (ett av namnen som jag och Petter funderade lite på om vi skulle få en tjej) jätte fint tycker jag :)


Did it again...

Mamma hade visst tagit större delen av disken, thank you :)

Tänkte lägga in Shakiras nya video, "Did it again".
Hon är så grymt begåvad och för att inte tala om het!


Grattis Adriana

Gissa vem som fick en liten inatt? Yess, Adriana lima fick inatt en liten mini victoria secret modell :)
Namn vet jag inte än, får återkomma med det!




Här är hon med sin hubby, inte lika snygg som man kanske trodde va?

Aja nog med bebissnack nu, dags för en härlig disk och sen är det skola som gäller!

Men kul för dom då!

Men kul att dom verkar så himla kära på mammas pojkar, och kul för dm att dom har snygga långa smala ben och kan ha korta snygga klänningar. JÄVLIGT KUL FÖR DOM!


6 - 1 ManCard.


Niklas undrar om homosexuella tänder på sina egna snoppar..

Sen tycker Niklas att det var en helt normal, manlig fråga...



Niklas har numera 5 ManCards.

7 - 1 ManCard



Hitta denhär bilden på Nicke....

Niklas har numera 6 ManCards

8 - 1 ManCard

Ja ni ser ju själva.. Ser det ut som att jag för en konversation med en man? njeeee...

N.! Ryderstedt säger:
....

Vadå?alla rappare å så säger ju att dom har alot of hoes! and bitches walk around em like flys around a cow!hur kan inte det vara manligt?

 : /

förutom att flugar flyger inte går...men du fattade ju ?


Alexandra säger:

du är ju ingen rappare


N.! Ryderstedt säger:

jag har droppat några lines i mina dagar..


Alexandra säger:

eeeehmn.. måste nog ta ett till kort av dig nu.


N.! Ryderstedt säger:

MEH!

ajja du förstår ju dig tydligen inte på sådant här alexandra!

Niklas har numera 7 ManCards.


10 - 2 ManCards.

Niklas vill numera bli kallad för "the big cheese" måste tyvärr ta ifrån honom ett ManCard och ett till pga av att han vill göra förkortningar på namnet. Ja ni ser ju själva...


N.! Ryderstedt säger:

å där kommer det vara föralltid, för The Big C har koll

C Big funkar med tror jag

 ajja öpen förslag1!vilket tycker du bäst om?The big cheese rakt av

 Big C

 eller kanske hmm.. The BC ?

 BC funkar också faktistmen lite getto amrikansk slang


Niklas har numera 8 Mancards.


Min vän Niklas

Nu kl 01.05 gav jag min vän Niklas 10 ManCards. Ni vet manliga kort och varje gång han säger något omanligt eller gör något fruktansvärt nördigt så tar jag irån honom ett, ni som kollar på scrubs vet hur det går till.

Man kan säga att jag är Dr Cox och Niklas är JD.

Sådär då nu kör vi!



åååh

Pigg som en lärka sitter jag här och glor in i dataskärmen samtidigt som jag kikar lite på 2½ men på tv:n.
Försökt att bli lite tröttare plockat ögonbrynen filat naglarna smörjt in mig med lotion två gånger, målat naglarna. What to do?

Får göra en såndär random lista då, kul :P

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? Nej, hälsar om vi träffar på varandra.
2. Har du sett din bästa vän gråta? ja
3. Vad åt du senast? Fläskfilé gryta och ris
4. Har du fått någon komplimang idag? det har jag nog :)
5. Har du varit med i en rättegång? Ja
6. Är du polare med grannarna? Nej
7. Vilka länder har du bott i? Sverige och England.
8. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Oj kommer jag inte ens ihåg faktiskt
9. Har du haft en stalker? Haha ja men faktiskt :D Mr Burns, skrivit ett inlägg om det..
10. Minns du dina/din musiklärares namn? Det gör jag: Magnus, Anna-Maria och Maria
11. Hur bra är din syn? Den är väl sådär va..
12. Var är dina syskon just nu? Ingen aning sover förmodar jag.
13. Vad var den senaste drömmen som du minns? Den va inge kul så skriver inte upp den.
14. Vem ringde dig senast? Carolina Lundgren :)
15. Vilken tid gick du upp imorse? hmm 12.00 tror jag?
16. Vad ska du göra i helgen? Bara ta det lugnt, mysa till idol och sådär.
17. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "Okej, nae hemma i stan alltså :)"
18. Vem är den senaste kändisen du tog på? Brukar inte kladda på kändisar :P
19. Vad finns i din bakficka? nada
20. Vad gjorde du klockan 2 inatt? Pratade om fönster på magen och lite sånt med Petter.
21. Vad är det första du gör på morgonen? Vet jag inte, är inte riktigt vid medvetande på morgonen.
22. Vad ska du göra efter det här? Inte en aning.

Vecka 23

Ditt barn är ca 20cm långt mellan huvud och stjärt och vikten omkring 600g. För varje dag som går ser kroppen mer proportionerlig ut. Barnet börjar se ut som en fullgången bebis, men fortfarande kan man urskilja skelett och organ genom huden.

Innerörats ben har hårdnat och då hörseln blivit skarpare kan barnet särskilja olika ljud, såväl inifrån som utanför din kropp. Tänk dig hur bullrig din kropp är. Magen bubblar, hjärtat bankar och blodet forsar. Ditt barn kommer att känna igen din röst på tonläge och rytm när det föds. Prata gärna med det så mycket du kan redan nu. Då forskning visat att barnet i magen lättare uppfattar djupa manliga röster än höga kvinnliga, är det lika viktigt att pappan pratar mycket med det ofödda barnet. Det kan mycket väl hända att du får en spark till svar och du stimulerar även nervsystemets utveckling.



Min lilla kille

Tänker att om min lilla kille skulle födas nu så skulle möjligheten att klara sig vara ganska stor. Ungefär såhär ser han ut nu:


Född vecka 22


Och denhär lille föddes vecka 23, lika gammal som min lille i magen.

Helt sjukt va? Ne han får allt ligga där inne i 17 veckor till och växa till sig.

No readers?



Ammen hej på er igen (er som fortfarande läser)!?

45 läsare idag :P då är det illa, då är man väldigt ointresant och i cant blame you guys. För det har jag verkligen vart. Inte legat över 100 på nästan 2 veckor.. Suck alltså. Vad ska vi göra åt det? Något ni vill veta? Något ni vill se mer av?

Kram på er mina få men trogna läsare!

Sjuk

I'm sick, har spytt hela gårdagen och natten till idag. Fyfan är det värsta jag vet!
Därav min sugiga uppdatering.

Kom hem från Petter vid elva på förmiddagen och somnade på stört, vaknade vid fem och trodde det var mitt i natten. Men icke sa nicke, så nu är jag helpigg. Då kan man ju undra hur dags jag kommer somna inatt? Blir ingen skola imorgon heller, tippar på att klassen inte är så sugna på att bli magsjuka?



Puss /A

Dags att rulla iväg då!



Party party


Katastrof, jag har sovit bort heeela lördagen. Klockan fyra drog Petter upp mig ur sängen och skällde lite på mig :P
Men tror det va mitt sätt att ladda inför ikväll på! party ikväll står på planeringen och det ska faktiskt bli superkul.
Ska ha på mig en slimmad mörkblå klänning med massa glitter på i riktig isprinsessa anda! Vi gravida snyggingar måste ju show what we got, eller?


Kourtney bangar aldrig en fest :D

Heja Reza!


Hej på er!

Idag sov jag till kl 14.00, sjuukt skönt att få sova ut och ligga och dra sig. Sen drog jag ner på stan med Melinda och köpte underkläder (av någon anledning sitter BH:ar inte som dom gjort förut)? ...

Ikväll är det Idol, jag hoppas på att Reza och Eddie äger skiten ur alla andra duetter! Reza är så sjukt härlig, och jag hoppas på att hon tar hem hela alltet. Vem hejar ni på?



Puss och kram


Fel nummer

Hallå! Du/ni som har ringt tre gånger nu och skrikigt "PETTER ÄR SNYGG!" och sen slängt på luren, ni har heelt fel nummer ju :( Ring igen så får ni hans nummer. Han blir säkert jätteglad över så fina ord.


Foto: Fia Eriksson

:)





Min kusin är så duktig!

http://johannakallasfia.blogg.se

hoho!

Whatsup med den här gossip bloggen om Norrköping? Någon som vet vad som stod om mig och Petter om man får fråga? Kanske verkar lite ego nu :P men skulle va intresant att veta, men verkar ju inte vart lite oskyldigt skvaller me tanke på att folk tagit så illa upp så bloggen är anmäld..

Men vad tänker man med egentligen när man gör en blogg fylld med massa skitsnack och sen länkar den till folk.. Jag menar alla har ju ditt ip nummer? Aouch vad hatad du kommer bli när folk får reda på vem det var. kan man säga att den här personen tog "elaka kommentarer" till högre höjder?



And who am I? XOXO

(skooooja)


Hej på er :)

Hej på er alla mama lovers! Haha, nevars va inte lika kul som det lät i huvudet..
Idag har jag blivit fotad och det blev några fina bilder, och några mindre fina :P
Jag måste ju medge att jag är ju ingen Britney Spears, ligg och sitt bilder va inte min grej helt enkelt.
Såg mest ut som porrbilder på Barbarpappan. Men stående bilder blev jättefina faktiskt!

Lägger in när jag får dom skickade till mig :) Ska bli kul att se hur dom turn out. Tänkte dra mig och handla, min lilla Ludde kommer förbi och ska käka innan vi drar till gamlamormors lägenhet och fixar lite, känns lite konstigt att vara där när hon inte är det.. Men hon softar nog runt på ett moln och dricker mjölkdrinkar nu :)



PussPuss hörs sen!

Change me

everything you loved before, you don't love no more
everything i did for you, you don't want no more
Maybe I'm not the kind of girl you were looking for
would you agree, so how can you not see it


/ Change me - Akon feat Keri Hilson

Godnatt på er

Fina bilder :)

Min mage bara växer och växer i takt med vår lilla bebis där inne, som jag längtar ihjäl mig efter!
Imorn ska vi ta lite fina bilder på "lilla" magen, det ser jag fram emot hoppas dom blir bra :)
Självklart så får ni se dom sen när dom är klara!


Här va Brittan i sjätte månaden, och sjukt vacker.
Vad tycker ni om utvik som gravid, om man nu kan kalla det de? :)


Mat mat mat


Jag har så himla ont i ryggen, pain säger jag bara! Värker i hela ryggslutet..

Men i vilket fall så är jag döhungrig men fantasin brister och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på för något. Kan ju inte käka ute varje dag.

Vad har ni ätit idag?


Grattis :)

Idag fyller "sesame street" 40 år! Ni vet kak monstret och gänget?
Sjukt bra barnprogram, sånna görs liksom inte längre..
Undrar vad min bebis kommer sitta och glo på? Kommer väl något nytt påhitt snart..
Så länge det inte är Teletubis så är jag nöjd, dom driver mig till vansinne!

Finns det något barnprogram som stör er riktigt mycket?



Godmorgon på er föresten!

Vecka 22

Dina bröst kan Eventuellt Lacka råmjölk, ditt barns första kost. Montgomerys körtlar på vårtgårdarna, producerar Ett fuktigt ämne som skyddar dina bröstvårtor vid amning. Din hudfärg kan förändras och områden med Mycket pigment t.ex. vårtgårdar, födelsemärken och fräknar mörknar. Håret kan Kannas tjockare och det beror på Att du nu Int tappar Speciellt Mycket hår, Vilket annars är det Normala. När barnet är fött kommer du att tappa hår som vanligt igen. Kom ihåg Att sköta tandhygienen, hormonerna kan Påverka ditt tandkött och Få det Att svullna.

Nu har barnet Blivit ungefär 19cm Långt Mellan huvud och stjärt och våger ca 500g. Barnet har fått en dygnsrytm. Det Både sover och är vaket. Antagligen är det som mest livligt Når du vilar dig. Svettkörtlar har utvecklats och huden är inte Lika genomskinlig. Naglarna är fullt utvecklade och fortsätter Att växa. Hjärnan växer Mycket Snabbt och Speciellt den del som ligger mitt i hjärnan - germinal matris. Dess uppgift är Att tillverka hjärnceller fram till Att barnet är fött och försvinner sedan. Barnets hjärna fortsätter docka Att växa fram till fem års ålder.

Nu är det Inte ovanligt med ryggproblem under graviditeten, Ryggmatix är en effektiv Lösning för är alla som drabbade av ryggsmärtor. Designad för Att passa alla oavsett storlek. Är fullt justerbar och bekväm Att Bära


Uppe med tuppen!

Nae nu kan jag inte ligga kvar i sängen längre, pigg som en lärka är man också :)
Blir nog ett litet varv på stan efter skolan kan jag tänka mig. har kollat på snygga gravidbilder och hämtat lite inspiration. Det finns hopp även för mig så att säga.

Min favorit (blivande)morsa för tillfället är Kourtney Kardashian!
Grymt snygg faktiskt. Hon verkar va ute med sina systrar jämt och partar loss i high heels varje helg, så jävla ball brud. Happy mother = Happy baby :)






Sömnproblem

Jag ger upp! Försökt sova nu och det funkar liksom inte, Bebis vänder och vrider på sig och vill absolut inte att hans mamma ska sova. Jag har nu kissat 4 gånger under mindre än en timma, slå den ni :)

Iallafall så ligger jag klarvaken och tänkte trötta ut mig lite med bloggläsning och annat intresant..

Hittade i vilket fall en ganska rolig sida, där man kan se hur ens barn kommer att se ut (vi får hoppas att det inte stämmer) Men såhär kan alltså våran bebbe se ut:



Som sagt var.. Hoppas inte att det stämmer :P

buhu, gnäll..


Usch nu är jag så jäkla trött på att vara tjock, fyfan, man känner sig aldrig snygg eller sexig.
Man känner sig bara trött, varm och äcklig. Humöret ska vi inte tala om..
Jag är som en tickande astma bomb.

Nu vill jag få min gamla kropp tillbaka, var inte smal förut, men kurvor hade jag ju.
Kan man ju inte direkt säga nu :P Är mer som en stor rondell.

Men självklart är det värt det, med tanke på att världens finaste kommer ur det hela (bokstavligen) hahaha.

HÅRDTRÄNING som gäller när lilla hjärtat kommit ut. Får höra med Nina om hon vill va med på barnvagns race haha.



Kram på er

Grattis på fars dag!


Måste passa på att gratta alla pappor på fars dag innan jag går och lägger mig!

Grattis till Morfar

Grattis till Min pappa

Grattis till Petter som snart ska bli pappa (om det gills?)



Natt natt!

Why Rabih, whyyyy?


Igår hände något fruktansvärt tråkigt, Rabih min lilla nallebjörn åkte ur Idol!? Hur kunde det hända? Dåligt låtval helt enkelt (don't get me wrong, jag älskar "all my life", men den passa inte hans röst). Men han hade ju kunnat få stanna ett tag till :(


Född 2010

Hej!
Fick precis ett mejl av svt!? Verkade iof vara ett massutskick som jag antar skickas ut till alla registrerade gravida, som beräknas att föda 2010.. Jag är inte intreserad av att vara med i TV med min familj, men andra kanske nappar? Hur känner ni inför den här dokumentären "född 2010"?




Jag ska hjälpa dokumentäravdelningen på SVT med en dokumentär som går under arbetsnamnet född 2010. Jag letar gravida kvinnor som ska föda barn 2010 och som på ett sätt kan spegla dagens Sverige. Arbetslösheten ökar, ekonomin är svajig, rasismen ökar och 2010 är det val.
 
Målet är att barnen och familjerna ska följas under ett antal år.
Vi letar efter ca 20 familjer och vill hitta allt från ensamma mamman till invandrarfamiljen och jag behöver tips på spännande historier:
Unga föräldrar
Äldre föräldrar
Storkmamman
Invandrarfamiljen
Första barnet - femte barnet
Småstad - storstad
Adoption

Ja, ni förstår säkert.
Dels vill jag komma i kontakt med gravida, men ni kanske känner till bra barnmorskor på mvc-er runt om i landet, som jag kan höra av mig till. Eller rent av känner till någon som bär en spännande historia, eller bara en vanlig familj. Ni kan mejla mig privat [email protected].



Blame it on the a a a a alcohol...


hallå?

Är så jäkla trött på min design här på bloggen, måste be Fia att snygga till den lite.
Vad ska ni hitta på gott folk? Ingen som är sugen på idolmys, för jag är inte alls sugen på utgång.. :S

namn?

Jahopp nu kan jag inte sitta här längre ska fixa till mig lite (slänga på mig min underbara mysdress för tjockisar) och springa till spårvagnen! Skönt med sovmorgon, egentligen börjar vi 12.10 men jag ska möta Simon och Alex om en kvart för att plugga lite. Vi är så duktiga vi tre!

Nu när vi vet att det är en liten pojke som ligger i magen så måste vi bestämma oss för ett namn. Vi har tänkt mycket på Lionel och Rio , och det blir nog båda två men vilket borde vi använda som tilltalsnamn? Ni kanske kan hjälpa till här? :) Vad tycker ni?

Är det en liten Lionel eller är det en liten Rio?

Mammas lilla kille :D




Vi vet vad det är :D

Hoho! Vi vet vad det är nu, spännande va? Frågan är ju om jag ska dela med mig....


boy or girl

Imorn får vi reda på vad det är för någon inne i magen.. Är lite nervös, varför vet jag faktiskt inte.
För helt ärligt så spelar det ingen roll, kommer nog gråta av lycka oavsett :D är ju kanske världens känsligaste just nu. Tjuter för allt och då menar jag allt.

Ska vara hemma från skolan imorgon, mår inge vidare.. Bättre att jag är frisk på fredag när det är lite viktigare ämnen. Aja, vi får väl se om jag skriver imorn vad vi får för någonting ;) eller om jag håller det för mig själv ett tag huhu.

Puss sålänge!


idiot.

Du sprang så fort du kunde  för att hinna få ett lyft igen.
Du kvittade all din trygghet mot en kick som inte hjälpt dig än.
Du ville bryta isen.
Men du klarade inte krisen.
Det vet du, men det tar emot.
Du kanske borde tänkt på hur du mår.
Du kanske borde tänkt på hur det går.
Du kanske borde tänkt på konsekvensen, mer än kicken, idiot.

Så nu står du på din topp och ingen bryr sig om din egotripp.
Du fick ditt lilla lyft och hänger upp ditt lilla tidningsklipp.
Va kul, att det gick vägen, du som varit så benägen.
Men vem är det som du tävlar mot?
Vad är det egentligen du vill ha?
Vem är det du vill verka som att va?
Du borde leva livet, men du söker nånting annat, idiot!

Du somnar i ett rus och vaknar upp och har en noja till.
Du tänker, nu ska jag för alltid vara soft och cool och tyst och still.
Det är skönt att vara sober,
men som många klaustrofober ser du tystnaden och lugnet som ett hot.
Det kryper och det kliar överallt.
Det hettar till när du försöker ta det kallt.
Du irrar vidare i samma turbulens och ignorerar, idiot!

Du tror att det är livet som är snett, men har du alls nån koll?
Du tar dig nåra turer ut i snåren, sen tillbaks på noll.
Du repeterar fraser om kickar och extaser.
Om att alltid va på stående fot.
Du vill alltid vara fri och leva ut.
Men är invecklad som en råbandsknut.
Och själva livet står och skrattar åt din väntan på mirakel, idiot!

Du tar din vän till krogen, där du trivs och kan va offensiv.
Du talar om dig själv, som om du visste nåt om kärleksliv.
Succéer, kabaréer, entréer och turnéer.
Ignorera gärna vännen mittemot.
Du pratar strunt om allting runtomkring, som om hon inte betydde nånting.
Men, vem är det som du tänker på om natten, när du vakar, idiot?

Vad konstigt att du vinglar för dig själv när du har svårt att stå.
Din vän har gått ifrån dig med miraklet som du väntat på.
Det blir max ett litet skvaller när du slutligen faller.
Och ingen står och tar emot.
Du kanske borde tänkt på hur du mår.
Du kanske borde tänkt på hur det går.
Du kanske borde tänkt på nånting mer än bara kicken, idiot!

Lars winnerbäck

finner inga ord.


Rörigt inlägg..

Nu sitter jag här framför datorn med min underbart sköna mjukisdress som är gjorda för oss tjockisar (blivande mammor). Idag mår jag lite sådär är krasslig och mina körtlar har svullnat upp som pingisbollar, inte alls kul, inte kuuuul :(

Klockan fyra äre julbord på jobbet, har nästan glömt allt som finns på ett julbord.. jag brukar gilla potatisgrattäng och köttbullarna.. Men mamma säger att potatisgrattäng inte finns på traditionella julbord, inte kuuuuuul. Men det blir nog gott iaf, köttbullar finns ju i alla fall :)

Kul att det snöar faktiskt, eller alltså jag är inget big fan av vinter gillar inte när det är kallt. Men första snön är ju alltid mysig(om man sitter inomhus). Kom att tänka på när jag fick reda på att jag var gravid då vare varmt och vi tillbringade en vecka på gotland.. Känns otroligt långt bort om nu när man ser snön. Så det går ju framåt och snart är våran lilla älskling här!

Föresten så kom testet idag! Så imorn får vi reda på vad det är (måste använda morgon kisset) så otroligt spännande! Kommer sitta och stirra på burken i tio minuter, orange = Tjej grön/blå = Kille. Vad tror ni att det blir? Jag börjar tro att det är en liten flicka nu faktiskt.. Spännande.....


bild


Fort ska det gå..

...eller?

Kommer ni ihåg när jag beställde kläder från H&M?
Det var 19/10 idag kom en bekräftelse på att jag kan hämta ut mina kläder efter kl 17.00 (KORS I TAKET)!

Men men bättre sent än aldrig.. Alltid kul med nya saker :)


Vad har jag gjort!?



Hej! Vet ni vad jag har gjort eller.. Jag har beställt hem ett sånt där test som kan göra för att få reda på om det är en liten flicka eller pojke i magen :O !! Hur häftigt är inte det då? Gud va nervös jag är nu :D haha ska få hem det senast i övermorgon.



Vad tror ni att det blir?

http://www.intelligender.se/index.htm



Galen bebis!


Bebisen är helt crazy idag, annars brukar den lille knodden bara sparka litegrand och så äre nog med det. Idag har han/hon vart igång hela dagen, och det är inte på samma ställe heller, bebisen vänder på sig och styr lite som han/hon vill. Man kan ju inte klandra den lille, måste ju bli supertråkigt efter så lång tid där inne klart man blir lite rastlös..

Men va tråkigt det känns att skriva massa saker när man inte får någon respons? Ni är ju ganska många som läser, skulle va kul om någon ville lämna en liten kommentar? Vad som helst :) Är det något ni vill ha mer av? Bilder är på G måste bara fixa en bra kamera!

alla är olika!



Gud va trött jag är på att bli jämnförd med andra gravida tjejer, jag är jag. Och nu råkar jag ha en stor mage och platsar bra i kategorin "tjock". Jag är i vecka 21 (femte månaden) och ser ut som jag gör. Men alla är olika och bebisen ligger ju som den vill, min råkar vilja ligga långt fram och gillar mat ;)






Alla är bilder på olika tjejer i vecka 21, ingen ser likadan ut.


Puss och sov gott!


Shit då!

Katastrof statistik idag! Fyfan vad dålig I am haha. Blivit så fruktansvärt tråkig känns inte som att någonting händer i mitt liv just nu, vilket resulterar i att det inte blir någon rolig blogg! Nu är batterierna slut i kameran också, så kan inte lägga upp några nya bilder :(

Idag går vi in i vecka 21, wohoo :D
Jag vill att det ska gå snabbare, jag längtar ju massor efter min lilla bebis!


Steph, jag och Carolina i England :)




RSS 2.0