Jag önskar mig...


Folk har frågat mig vad jag önskar mig i studentpresent, så tänkte lägga upp lite förslag :)







Domhär fina grejerna finns på Mique i massa olika grejer. Jag tänkte börja samla på den serien så det skulle vara jätteuppskattat :)



Fina blommor är alltid kul att få, tyckte denhär kannan va jättefin!






Väggord, finns också på Mique, jättefint tycker jag




Skitbra och snygg nyckelhängare


Vinhylla :)


Leah är hos mormor


Hej på er igen :)

Nu sitter jag redo för att göra lite nytta. Lite plugg och lite städ. Borde alltså inte sitta här egentligen!!!
MEN lovar att ställa ifrån mig datan med det samma efter dethär inlägget. Leah är hos sin mormor, passande på morsdag tycker jag :D Bra morsdag present va, mamma? :) Ha så kul nu!

Puss och kram


Yäyäyäyäää!

Har sagt redan från början att Tyskland skulle vinna, hon är så bra! :D



Gick dock inte lika bra för mina andra favoriter Frankrike :( Men kommer nog bli en het sommarlåt och spelas oavbrutet på studentveckan (hoppas jag) :D


Bästa du :)



Ni såg väl på talang igår?

Som jag redan visste så var Elin BÄST och det är helt jävla stört att hon inte gick vidare, när hon egentligen hade en självklar plats i finalen!

Min fina vän, du har talang, du ÄR talang :)

MEN det finns fortfarande en chans för Elin att komma till final, genom "wildcard". Gör som jag och rösta på Elin HÄR.


Vitt


Det blir en vit klänning/tunika för min del iallafall, jag orkar inte leta längre så jag tar den första som jag köpte.




Godnatt!

Nu ska jag och Leah krypa ner under täcket och vänta på hennes pappa som är ute på galej ikväll.



Godnatt sålänge! :)

snabb uppdatering


Hello :)

Nu ligger Leah och sover, låter som en karl när hon snarkar! Stackars liten är genomförkyld, man märker att hon tycker det är skitjobbigt.

Idag är en fixar dag. Tvätta, städa, diska och handla.

Bara att ta tag i det då!

Later


Tagen från emmelieaslin.blogg.se, jätteduktig tjej!

Mjaha..

Fan vad ny man är på dethär med föräldrapenningen då! Trodde att pengarna skulle rulla in den 25e (idag) som den gjort alla andra dagar såklart, men ne den kan tydligen rulla in den 25e, 26e eller den 27e.

PYTISKT, som Tuva säger...


Tips!




Sov ordentligt, då tillverkas tillväxthormon som ökar förbränningen!


STOFFIE!!!


Va så tvuuungen :D


Veckomatsedel


Måndag:

Lunch- Stekt kotlett ovh grillade grönsaker
Middag- Makrill med spenatröra

Tisdag:

Lunch- Ägg och tonfiskröra
Middag- köttfärsbiffar med fetaost, oliver och senap

Onsdag:

Lunch- Mozzarellasallad
Middag- Marinerade kycklingfilér i wok

Torsdag:

Lunch- Lax på spenatbädd
Middag- Kycklingfilé med gorgonzola och nötter

Fredag:

Lunch- Lasagne
Middag- Lax med romsås och sallad

Lördag:

Lunch- Sallad Nicoise
Middag- Lax/torsk med skirat smör och pepparot

Söndag:

Lunch- Moussaka
Middag- Gorgonzolainbakad kycklinfilé med blomkålspuré


Häng i hängmattan :)








Fruktdieten

Idag drog min fruktdiet igång! Den är som den låter man äter massor frukt och grönt, givetvis är det ju inte det enda man kan äta då klappar man nog ihop efter ett par dagar?

Dethär får man äta: Frukt, bär, nötter (osaltade), grönsaker, ägg (kokt), kyckling och fisk.

OBS: inga torkade frukter eller bär!


2 månader.

Idag är det två månader sedan våran lilla tjej kom till oss, två månader. Det är så sjukt, hur klarade man sig någonsin utan henne?


Leah bara minuten gammal


Såhär ser min fina tjej ut idag <3

Tack Leah för att jag fått äran att bli just din mamma, jag älskar dig.

Beyonce as a pinupgirl

Är hon inte en riktig snygging i denhär videon? Jag älskar denhär 50-tals looken, pinuppor är så jäkla härliga :D




Sjukstuga

Idag blir det lugnt, mitt lilla hjärta och jag är sjuka :( Så vi får stanna hemma idag!

Sent from heaven



Älskar verkligen denhär låten, hur mysig som helst :)

I love u


SÅJA!

Nu är jag inte deppad längre nu är jag taggad istället! Ska börja på en härlig fruktdiet nu, den blir ganska enformig är lite alergisk mot vissa frukter men det får jag ta nu! Slutspurten som gäller nu till studenten fyfan vad jag ska kötta! För att jag inte ska fuska så ska jag börja skriva upp vad jag äter här i bloggen varje dag!

Ni behöver inte bli oroliga för Leah heller! Hon får ersättning OCH bröstmjölk under denhärtiden så hon klarar sig, ska självklart inte sätta henne på någon diet :)



Jag ska alltså gå ner ca 10 kg för att hamna på normalvikt!

NU KÖR VI!

Delar mer än gärna med mig av mina tuttar!



Shit alltså nu spolar jag allt som har med vita klänningar att göra! Beställde hem TRE klänningar för att pröva vilken som skulle sitta "bäst". Svaret blev INGEN jag kommer inte i en enda jäkla klänning, pga mina mjölkstationer som ska föreställa bröst. Jag är så himla deprimerad, ont i ryggen har jag också och antar att tuttarna bidrar en del :( Vill sätta mig ner och böla, fan vad jobbigt det är!



(HAHA va kul rubriken såg ut nu) ...

Hej hopp



Sådär nu har jag fått sova och skakat av mig mina agrisioner (stavning?) :P ..

Sitter och väntar på posten som måste komma när som helst tycker man? Barnbidragstime och jag har fortfarande inte fattat hur man får det insatt på kontot istället för på en dum lapp? I vilket fall så kommer den dumma lappen idag yeeeey :)

Leah ligger och öser i sitt gym som vanligt min duktiga lilla tjej! Föresten! Hon börjar få tänder, två stycken längst bak i munnen, så nu biter hon en som besat i fingrarna, är nog jätteskönt för tandköttet. Aja, nu har jag tråkat ut er klart..

Här kommer två av alla fina bilder som Fia tagit på min lilla skatt :)







J*vla blindstyre.

Folk slutar aldrig att förvåna..

Gick in här på min lilla blogg och tänkte skriva ett positivt härligt inlägg med fina bilder. Sånt som jag vart lite dålig på nu sista tiden. Men så stötte jag på en så jävla tråkig kommentar rent utsagt! Blir helt matt och känner inte alls för att blogga, vilket är tråkigt för majoriteten av dem som faktiskt gillar att klicka sig in här och kolla på bilder och läsa lite strunt varje dag.

"E Petter äns pappa till Leah? Ente ett dugg lika o ful e hon också"

Det va ju fruktansvärt moget att skriva om en åtta veckor gammal bebis, den som skrivit denhär fruktansvärt onödiga kommentaren måste ha något gravt synfel.


Leah är väldigt lik sin pappa och hon är den vackraste personen jag vet!


Hemma hos oss




Här hemma är det fest vi dansar loss (eller jag sköter dansandet) Leah ligger och gymmar loss på golvet och garvar varje gång man hoppar över henne och skakar lite rumpa (OBS inga hopp PÅ babyn förekommer, för er som vart oroliga). Jag fick ta ett litet break men inte Leah inte, hon är helt i extas! Jag har hittat Leahs bästa låt, hon sjunger med och gymmar som aldrig förr! Hon säger att det är för att komma i form till nästa BVC besök, hon känner att hon slarvat lite med kosten. Så nu är det förbränning som gäller! GO HAR OR GO HOME hoppar hon runt och skriker nu, bäst att dra!



Leah mår bra!

Eftersom att det säkert finns någon där ute som tog inlägget innan på allvar så vill jag bara understryka att jag aldrig någonsin skulle göra nått för att göra min lilla tjej illa! Det var alltså ironi rakt igenom, jag trodde att det var ganska självklart? Leah har det bra och hennes ögon är inte utpetade :)


En nykläckt liten Leah och en stolt morbror Tom :)

Hon gör det med flit!

Anonym om mamma 1-0 Leah:
ska du seriöst peta ditt barn i ögonen?:S tror inte att hon petar med flit. vissa ska inte ha barn!


Självklart ska jag göra det? Det verkar väl vettigt? Eller?

mamma 1-0 Leah

Leah har terrat oss hela morgonen och efter någon timmas försök tvingades jag upp av lillan. Ni förstår det uppstår alltid någon slags tyst fight mellan mig och Petter den kallas för "jag sover hårdast så jag hör inte att Leah är vaken" oftast förlorar jag när hon petar mig i ögonen och hånflinar mig i rakt i ansiktet. Ofta brukar hon vara vaken för dagen då (jippi)! MEN idag hann vi knappt ut i soffan innan hon slog ihop.

Så nu ska jag vänta ett par timmar för att sedan peta henne i ögonen, hånflina och säga "Vad säger du nu då skitunge, kul sätt att vakna på va? VAVAVAVAVAVAVA"?




Leah Valentina Alsén Rejsmar - så jävla ägd!

färg?


Precis avslutat avsnitt 22 av vampire diarys, spännande spännande... Någon mer som sitter redo varje torsdag/fredag för att ladda ner det såfort det släpps?

Men hörrni mina fina läsare, nu undrar jag om ni kan hjälpa mig med en sak. Jag har kommit fram till att jag inte trivs i vitt. trots att jag alltid haft en bestämd åsikt om att en studentklänning SKA vara vit så tror jag att jag börjar ångra mig. Jag tycker att den där vita klänningen får mig att se mycket större ut än vad jag är.. Är det inte meningen att man ska känna sig snygg på sin student? Visserligen hjälper nog champagnefrukosten en bit på vägen, men ändå.

Så min fråga är då: Är det helt jättefel att ha på sig annat än vitt? Behöver ju inte ha svart, men är det okej med någon annan färg? Ni behöver bara svara "ja" eller "nej" om ni inte orkar motivera, vill bara veta vad folk tycker?



Gårdagens groda




nattlig uppdate..


Hej på er mina små korvisar! Som ni ser börjar klockan närma sig 02.00 hmm..

Kan inte sova, ligger och vrider och vänder på mig. Men vill inte väcka Leah och petter så gick ut till vardagsrummet istället. Vet att jag har blivit en sopa på att uppdatera bloggen men har så mycket annat för mig som helt enkelt är viktigare. Det förstår ni säkert :)

Om ni undrar vad jag gör om dagarna så umgås jag med min underbara dotter och Petter om han inte jobbar. Ofta går jag och Leah promenader och försöker att hinna med att träffa vänner och annat trevligt.

Min lilla tjej har blivit så himla stor och kan snart ha strl 62 i kläder! Hon som va så liten när hon kom till oss, tänk att en så liten tjej kan ta upp så stor plats i ens hjärta.. Jag är så himla lycklig just nu, Leah är det bästa som hänt mig och man uppskattar livet på ett helt annat sätt nu. Jag är också väldigt tacksam över att få vakna upp under samma tak med dom jag älskar mest varje morgon, skulle aldrig vilja ha det på något annat sätt. Vem kunde ana för fyra år sedan när jag träffade Petter att vi idag skulle ha världens finaste dotter? Det är väl det som är det fina med livet, man vet aldrig vart det kommer att ta en..



Jisses, dags att runda av. Tänkte inte bli såhär långrandig och jag antar att dethär inlägget vart fruktansvärt tråkigt för er som läser :P Men men kul att så många tittar in här varje dag trots dålig uppdatering! Skulle va jättekul att se vilka som läser då dom flesta av er inte kommenterar, lämna gärna en liten kråka efter er i kommentarsfältet! Massa kramar


please..

Alltså nu avslutar jag frågestunden, fick in ytterst få frågor och alla va riktigt töntiga så jag tänker inte ens publicera dom. Vet inte om folk som läser fattar att det är min blogg? Varför ställer man frågor som "Vad tycker du om henne blbalbala" och "Vad tycker du om deras förhållande" och 100 frågor om Petter? Får be honom att börja blogga så får ni börja läsa den istället för väldigt många verkar vara intreserade av att veta allt om honom..

Va någon som undra om jag tar studenten och vart Leah kommer att vara när ja firar :)

Yes jag tar studenten! Leah kommer att vara med sin pappa och hos sin mormor. Tack för en normal fråga :)


mata på med frågor nu


Har fått förfrågningar om frågestund. Känns lite uttjatat men fråga på ni :)
Eller är det okej att ha en frågestund? Eller ska ja komma på något eget?
Kanske snor från någon annans blogg? vavavavaaa???


Godmorgon


Lilla grodis ligger och sover, så passar på att slänga in en liten bild :)



Dagens groda :)






Våran dag i bilder :)


Efter Leahs BVC/läkar besök mötte vi upp Fia, Ellen och Siri


Vi lunchade på Sandys, mycket bra ställe för barnvagnar


Maten var sådär....


Vi var glada i alla fall :)


När Ellen matat klart Siri...


så gick vi en sväng på stan
(köpte ett jättefint hårband, men tappade bort påsen på stan) :'(


Leah fick pröva Siris bärsele..


Toppbetyg! Lilla grodan somna på stört.


Påvägen hem fick jag springa upp till mamma och låna toaletten,
Leah ville inte ligga själv i vagnen så hon fick följa med in på toan :)

Dagens groda :)






Leah

Leah har knappt sovit på två nätter nu, vilket resulterar i en väldigt trött mamma och en änu tröttare pappa. Men ska inte klaga har blivit så bortskämda med sovmornar till elva, tolv innan. Min lilla älskling har nog ont i magen, inte gjort nummer 2 på två dagar nu (antog att ni ville veta) :P .

Såå vad händer idag då? BVC/läkar besök om lite mindre än en timma. Hoppas att allt går bra :)


:)

Oavsett vad du ger en kvinna så kommer hon att ge dig någonting bättre. Ger du henne en spermie ger hon dig ett barn. Ger du henne ett recept ger hon dig ett mål mat. Ger du henne ett hus ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende ger hon dig sitt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar allt oavsett vad du ger. Så, om du ger henne någon skit så kan du förvänta dig ett helvete tillbaka...





Word...


RSS 2.0