Tack för alla fina stunder.


Det här kommer att bli ett lite sorgligt inlägg. Jag har efter mycket om och men bestämt mig för att sluta blogga. Jag tycker det är jättekul att jag fått så många besökare men det är också en stor anledning till varför jag bestämt mig för att lägga ner. Leah har inte bett om att vara så "public" och jag vet ju faktiskt inte vilka alla är som läser. Jag är säker på att ni alla är fina människor men det kan ju vara så att en och annan är en ful liten gubbe. who knows. Kanske blir mitt sug efter bloggen större om ett tag och vem vet, jag kanske kommer tillbaka. Men då kommer det inte handla om Leah utan något annat. den som lever får se helt enkelt. Tack så mycket för alla fina kommentarer och det har vart kul dethär, vad säger ni? Från vilda partynätter i England till graviditet och förlossning för att senare följa mitt liv som småbarnsförälder. Märkligt vad man kan utvecklas, det är det fina med livet man vet aldrig vart man hamnar. Ne nu ska jag väl avrunda här, blev mycket babbel. Leah och jag tacka för oss!


Om jag vore ett minneskort...


vart skulle jag gömma mig då? Vet att jag lagt det på en superbra plats just för att jag skulle inte skulle tappa bort det. Nu när jag hitta min kamra gömd i ett soffhörn så kan jag inte använda den. DOH!

Let's have a toast for the douchebags, Let's have a toast for the assholes, Let's have a toast for the scumbags, Every one of them that I know.


Som ni märker så måste jag godkänna era kommentarer innan dom syns på bloggen. Anledningen är att det ibland rullar in så onödiga och tråkiga kommentarer och en massa spam. Fick idag en trisst kommentar.


"Hej såg dej på stan ida och du hade inte leah med dej. vart va hon? Och drack du vin en måndag? Varje gång jag vart ute så har ja sett dej eller petter ute. Vet Leah ens vilka ni är? Ni har suttit er själva i denna situation! d får man faktiskt ta hand om den själv också. skärpning!"


Till dig "anonym" så kan jag bara svara: Du har inte en jävla aning om vad du snackar om. Tror du att jag lämnade Leah ensam hemma och sa "mamma kommer snart hjärtat, mat finns i kylen du vet hur mikron fungerar"? Och tror du att jag satt och söp mig full en måndag och sjöng snapsvisor på en bänk i hörsalsparken?

Självklart var Leah med sin pappa och jag drack två glas vin tillsammans med en vän jag inte träffat på länge. Nu när jag sitter och skriver så undrar jag själv varför jag sitter och förklarar mig? Så jag avslutar här.

Knöl?


Hittade precis en knöl på Leah ena lår. Den är hård känns lite som brosk. Jättekonstigt, de finns ingen knöl på hennes högra lår. Vad är dethär för knöl? Jag kommer verkligen inte kunna släppa den. Ska man ringa sjukvårdsupplysningen? Åka till akuten? VAD ÄR DET FÖR KNÖL???

Pappadag.


Idag har Leah spenderat dagen med sin pappa medans hennes mamma strosat runt på stan med Madde. Det blev lite vin mitt på ljusan dag, vilket vardagslyx! Haft det toppen, men oj vad glad jag blev när jag kom hem och möttes av världens gladaste tjej :)

Kolla, Madde vad jag hitta. Snyggt va!?


Post its.


Tja! Nu är jag här igen, som ni måste längtat!

Idag har jag lite ärenden att uträtta bla att införskaffa mig ett post it block. Ni ska få se vad jag ska göra med det senare!


Ses imorgon.


Min uppdatering har väl vart lite sådär den här helgen. Min syster har vart på besök hos oss och jag har valt att spendera så mycket tid med henne som jag bara kunnat :) Men det förstår ni ju säkert! Kommer tillbaka imorgon och då lovar jag minst 5 inlägg!


Waka waka.


Det är det gulligaste som finns, Leah har fått en favoritlåt. Varje gång "waka waka" kommer på så börjar hon gunga loss! Ska försöka fånga det på film!


I could really use a wish right now.


Leah har haft skapligt hög feber inatt och har inte kunnat sova. Och då kan inte jag heller sova såklart, stackars min lilla tjej :(

Today.



Hej på er! Idag fick vi ett överaskande meddelande av Emma och Mille som ville ut och gå med oss.
Det va supertrevligt tycker vi :)

Kolla min lilla bebis, bara minuten gammal <3



Nu är det dags för städning och allt vad det innebär, sen ska vi hämta min fina lillasyster vid tågstationen yeey!

Kom igen!


Att det ska ta sån jäkla tid för mig att komma i ordning idag då? På med lite peppmusik nu!


Min plan är btw att se ut som nicki när jag är klar ;) haha

WHY MAN!?



Leah har skruvat på sig hela natten, vaknat om vart annat och vart hungrig. Detta gör ju att man själv sover som en jävla korv. Inte alls sugen på att gå en promenad och köra styrketräning efter. Men är man en tjockis så är man. Bara ut och gå.


Pepp blogg.




http://sarabroms.blogspot.com/

Tuva Luva.


Leah har en kusin. Tuva heter hon, hon är så jävla skön rent utsagt. Hon säger alltid något som får en att skratta, spelar ingen roll hur trött eller irriterad man är. Ibland skulle man ha en liten Tuva i fickan som man kunde ta upp när man har tråkigt!


Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars?




OOOOOH.



Ae nu kokar jag. Jag har 10 kg kvar tills jag nåt min idealvikt. Så läser jag en massa bloggar där en massa smalisar vill gå ner i vikt? LÄGG AV. Då kommer jag ju ändå va tjock, då måste jag alltså gå ner 20 kg för att kunna känna mig smal. Fan.

Nöjd!


Kom precis hem efter en timmas promenad i rask takt! Leah somnade efter en halvtimma och ligger fortfarande och snarkar i vagnen. Härligt med frisk luft va det sista hon sa innan hon somnade ;)

MEN ett stopp på vägen gjorde vi. Vi hämtade upp ett litet paket med dopkort och kuvert i. Och gissa om jag är nöjd! Sjukt fina. Rekomderar starkt att beställa hem inbjudningskort här ifrån!

Ut och gå med er!


För oss är det en powerwalk som står på schemat next. Inte varje dag vädret är så här fint alldeles blått när man kollar ut genom fönstret. Ni som inte jobbar: UT OCH GÅ MED ER!


Grattis på halvårsdagen.


För 6 månader, 19 timmar och några minuter sedan fick jag upp en liten bebis på mitt bröst.



För 6 månader, 19 timmar och några minuter sedan började inte bara ditt utan också mitt liv.

Night night, dont let the bedbugs bite.


Ett städat vardagsrum och en disk senare. Dags för mig att hoppa ner i sängen tillsammans med dom andra två. Godnatt på er allesammans!


LCHF.


Visst ja, glömde säga att jag kört stenhårt på dieten idag. Nu har jag hittat motivationen igen och it's on. Hoppas någon är med mig?

 


Alonetime.

 

Nu ligger resterande familjemedlemmar och snarkar ikapp i rummet bredvid. Då passar jag på att ta mig ett skönt bad, smörja in sig i kokoslotion för att sedan sätta mig här vid datorn. Funderar på om jag ska använda mig utav min ensamma tid till att se första avsnittet av Mad Men sässong 3. Eller om jag ska ta tag i att städa vardagsrummet? Vi får väl se. Trött är jag iallafall inte, som jag skrev tidigare så bjöd grodan på en härlig sovmorgon.

 

 


lata dagar.

Vaknade första gången runt 08.00 och somnade om, kl 12.40 vaknade vi till igen haha, där försvann den dagen. Blev en promenad ner till stan för lunch med Rebecca och Vanessa. Efter det gick vi hem och och på vägen slocknade Leah och sov i nästan en timma till. Sen har vi bara legat och loppat oss i sängen, mysigt :)

 


Återigen mössan.


Nu har jag äntligen fått reda på vart mössan kommer ifrån, tack :)
Gå in på Spreadshirt.se och tryck på "designa T-shirt själv" så går man in på "barn/baby" tror jag och så trycker man på mössor. Lycka till!



Samtal med Leah



Leah: Mommi!
Jag: Mommi?
Leah: Jabbadabado. Får jag kalla dig mommi?
Jag: Jo visst..
Leah: Ta en bild på mig då mommi?
Jag: Jo visst..
Leah: Blev den bra? Får jag se?

 

Leah: Skulle gärna vilja ta en closeup också. Ge mig kameran, det sköter jag själv!


Flitig morgon.


Kl 07.00 ringde klockan och det var dags att sortera tvätt. Kanske inte min favoritsysla på morgonen men välbehövligt. Ni som har barn vet vilket berg det blir när det ska ätas, kräkas, kissas ner sig och andra härliga saker ;)

Blev precis klar och nu håller jag tummarna för att den lilla i hemmet ska slå ihop ögonen och sova någon timma så man kan få undan lite skit här hemma.

Bädda sängen var det ja.. Undrar om man kan bädda när det ligger en Petter där i? Får väl rulla ner honom sålänge, det jobbiga blir väl att rulla tillbaks honom. hmmm.


Det här är jag. Well... Snart.


Happy days.


Leah har vart superpigg sen klockan fem imorse och hon är inte ett dugg trött än heller.

Godmorgon!

Godmorgon!


Imorgon.



10.00 Powerwalk med min lilla groda (minst 5 km) någon som vill med?

11.30 Sen frukost (antagligen ett kokt ägg med smör) vet hur det låter med änu en gång: FETT FÖRBRÄNNER FETT!

12.00 Städa skiten ur vårt hem, diska, plocka i vardagsrummet och damsuga!

13.30 Förtidsrösta

15.30 65 års kalas (INTE äta kolhydrater)

Sen har jag ett öppet schema, någon som vill umgås? dricka vitt vin? KOMIGEN DÅ


good life.

"Welcome to the good life
where we like the girls who ain't on tv
cause they got more ass than the models"



Jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor.


 


LYCKA.

.Familj. Vänner.

 

 


Invigning.

 

För ett par dagar sedan inveg Leah sin fina Everest jacka som hon fått av Malin. Hon va så söt i den min lilla pärla :) Så nu vill vi tacka Malin änu en gång och gärna bjuda henne på en liten fika om det skulle passa fröken Högberg!? <3


Mössan

Denhär fina mössan fick hon av Petter kompis flickvän, Linda. Ska kolla upp vart hon fixade till den.

Visst är den underbar :)


Därför är SD rasister.


Ni vet dendär videobloggen. Vi skippar den, hitta en annan som förklarade änu bättre det jag ville få fram :)


På med promenadskorna!

'

 


Vi får se...

Då har jag gjort en videoblogg, vet inte riktigt om jag ska lägga upp den eller inte haha. Tycker att den ser fruktansvärt osmickrande ut och så pratar jag en förjävlig östgötska :P

Godnatt igen då!


Sådär nu har vi vart vakna i nästan fyra timmar, möjligtvis dags för sängen igen. Inte helt 100. Leah sitter i gungan och gnäller precis som hon brukar göra innan det är sovtime så jag håller tummarna!


Videoblogg


Ska försöka fixa till en imorgon, inte funnits tid eller ork idag.



Här är två fina bilder på min lille Ludde och hans flickvän.


Kloka ord


Jag har en så klok väninna.

Allså ärligt talat skojar folk eller? sverige demokraterna behövs? ...det är det värsta jag har hört. Att vi behöver bli bättre på att ta hand om invandrare som kommer hit är det ingen tvekan om, folk måste bli integrerade i det sveska samhället och det är något som man behöver satsa på men inte fan är den rätta lösningen att minska invandringen. Öppna ögonen för fan, sverige är ett rikt land som har stora möjligheter att hjälpa människor från andra länder då ska man väl fan göra det. Jag mår illa och drömmer helt seriöst mardrömmar när jag läser sådana kommentarer som dessa, blir sjukt upprörd. En del av er borde verkligen tänka om...

/ Carolina


återigen. IP adresser.


"Johanna" och "Sara" är samma person. Återkommer senare. Vi är inte hemma för tillfället.. Kanske blir en videoblogg....

Soran Ismail.



"Jag ska väl inte säga att ni ÄR rasister, ni bara säger rasistiska saker, tänker rasistiskt, agerar rasistiskt och kommer med rasistiska förslag".

Angående valet.


Nu har jag spenderat större delen av kvällen med att surfa omkring på olika valsajter och läst massor för och emot. Jag har också kollat in alla partiers valfilmer.

Jag ska inte försöka få folk att rösta på det jag tycker är rätt, jag ser därför ingen mening med att skriva om vad jag tänker att rösta på. Där emot kommer jag att be er att gå och rösta.

Det är skrämmande hur många som kommer att rösta på SD, på alla valsidor finns det sjukt många kommentarer om hur folk "minsann ska rösta på sverigedemokraterna". Det är vidrigt, det är ett jävla bluffparti där allt går ut på att minska invandringen och säkerligen om dom kunnat hade dom velat eliminera invandrare helt.

Dubbelmoral. Jag är övertygad om att dessa okunniga människor mer än gärna smaksar i sig en pizza dränkt av vitlöksås efter en vild natt fylld av tequilashots?

Ingen väljer vart dom föds. Ingen väljer färgen på sitt hår eller sina föräldrar. Man hör prat om hur den "svenska kulturen" försvinner och om hur "invandrare tar över vårt land".

Som bekant så valde TV4 att visa sverigedemokraternas valfilm som de först hade stoppat. Så nu ska den visas, men i censurerad form. Tydligen så föll valfilmen inom ramen för definitionen för hets mot folkgrupp, som utgör ett brott.

Trist att allt det arbete som sverigedemokraterna lagt ner de senaste åren för att tvätta bort sin rasiststämpel och börja framstå som rumsrena gick om intet sådär fort när de visade sitt rätta ansikte genom den valfilmen. De hade infört uniformförbud, började använda slips, kastade ut en del nazister (inte alla) från sitt parti, förändrade sin retorik. Allt i syfte att framstå som icke rasister, utan bara invandringskritiska. Men bakom fasaden har det alltså hela tiden dolts vad de innerst inne står för.

Kolla in filmen.

Mina kära läsare, medans okunniga sverigedemokrater sitter och runkar till Beyonce och Tila Tequila, ta er tid till dethär. Surfa omkring, bilda eran egen uppfattning och rösta. Att inte rösta är som att lägga en röst på SD.


Tant Carro, vi saknar dig!


Samtal med Leah


Jag: Hej på dig Leah
Leah: Whatup!
Jag: Va?
Leah: Yeh, momma. WHATUP. Know what I'm sayin'?
Jag: Inte riktigt?
Leah: What's crackin' yo?
Jag: Kan du prata svenska, lilla hjärtat..
Leah: No way boo!
Jag: Nu får du ta och ge dig.



Leah: HAHA. Skoja me dig, morsi. Ge mig handen. Show me som lööööv!


Grå mössa

Idag vaknade vi skapligt och rullade iväg på en morgonpromenad, Leah hade på sig sin fina grå mössa som hon fått av sin rara lilla mormor. Sen spenderade hon ett par timmar med sin morbror och fina Rebecca, jag såg att hon haft det bra. Majs-krokar hade det bjudits på såg jag :).

Under tiden hon var där så har jag städat och skrubbat tills nagelbanden började blöda av alla medel haha. Så nu är det fint här hemma.


Snabb som attans!

Leah har precis lärt sig att köra framåt med gåstolen, fort går det också! Snabbt som attans!


Min blogg sög.


Igår sög min blogg. Hårt. Va ett ordentligt dyk från 600 till 145. Vad hände? Jag vet. No pictures? Min kamera är borta.. IGEN. Misstänker att den ligger hemma hos Petters föräldrar. GAH. Bloggen får suga en stund till.


Vi tävlar om en pall :)

Hos Ellen & Siri kan du tävla om denhär fina pallen :)


Samtal med Leah

Jag: God morgon, Grodis!
Leah: Hallå!
Jag: Hur är läget?
Leah: Bra! Sovit gott, känner mig pigg och fräsch.
Jag: Har du verkligen sovit gott?
Leah: Som en stock!
Jag: Okej... För du var ju vaken ett pass mellan halv tre och halv fem.
Leah: Lägg av.
Jag: Du var det.
Leah: Sluta.
Jag: Det är sant.
Leah: Menar du allvar? Herregud. Det har jag inget minne av.
Jag: Nej, men så var det.
Leah: Okej. Hoppas jag inte störde er eller så. Ni fick sova i alla fall?
Jag: Nja, alltså... Du skrek ju.
Leah: Jag skrek till?
Jag: Nej. Du skrek. Konstant.
Leah: Sluta.
Jag: Det var så.
Leah: Lägg av.
Jag: Nej, det är sant.
Leah: Hemskt ledsen i så fall. Varför skrek jag?
Jag: Ja, det var ju det vi undrade. Vi gav dig mat, bytte blöja, gungade dig, gav dig snuttis och napp. Men du bara skrek.
Leah: Konstigt. Nappen brukar ju göra att jag håller tyst.
Jag: Ja. Men inte i natt.
Leah: Trist! Ledsen för det.  
Jag: Ingen fara. Nu är jag mest nyfiken på din blöja.
Leah: Jaha? Vad är det med den?
Jag: Det är inget bajs i den.
Leah: Nej. Just det.
Jag: Du är medveten om det?
Leah: Mycket!
Jag: Och vad...? Varför har du inte...bajsat?
Leah: Jag ska bajsa. Men inte just nu.
Jag: Inte just nu?
Leah: Nej.
Jag: När ska du bajsa då?
Leah: Ja du, morsi...
Jag: Förlåt?
Leah: Morsi. Får jag kalla dig det?
Jag: Jaha. Okej.
Leah: Ja du, morsi... Du kommer att märka när jag bajsar. Du kommer att märka det mycket väl.

Jag: Varför ser du så underlig ut?
Leah: Underlig?
Jag: Ja, du ler på konstigt sätt.
Leah: Jaså, jaha, tycker du?
Jag: Ja.
Leah: Jag ler bara för att du är världens bästa mamma. Du behöver inte oroa dig för mitt bajs, morsi.
Jag: Men du bajsar i blöjan och så?
Leah: Absolut.
Jag: Lovar du?
Leah: Det vet du.
Jag: Okej. Vill du ha gröt eller NAN?
Leah: Gröt!
Jag: Okidok.


Gott va :)



Sov gott

Sophie Giraff


Åh nu har så många frågat vad Leah önskar sig i doppresent och antagligen så önskar hon sig inte alls mycket förutom majsbågar vilket är väldigt poppis för tillfället. Hon är ständigt kladdig i sitt lilla fejja, men det gör inget, jag pussar på henne iallafall! :)

Men här är ett tips för doppresent, som jag faktiskt tror att hon kommer att uppskatta!



http://www.ekokul.se/se/art/sophie-giraff.php

Nu hoppas vi på att vi får en ! ;)

Bloppis!


Nu drar vi igång med bloppis då, kära läsare. Här är det första föremålet :)

Praktiskt skötbord, lätt att fälla ihop och ställa mot väggen, korgar under för tex tvätt och fickor på sidan för förvaring. Nästan aldrig använt och är as good as new :)

Om intresse finns så lägg ett bud i kommentarsfältet med mailadress eller blogg.


We can do it!


Dags att ta tag i skiten igen nu har jag och min mage haft för lång "semester" från det nyttiga och hälsosamma livet. Då kör vi igen! Nu mera mad men.


Morbror Tom


Igår svängde vi förbi Leons för att leah skulle få träffa sin morbror Tom (och för att hennes mamma skulle få äta) ;) Leah blev så glad så hon plockade upp sin lilla morbror i knäet. Ser ni vilken fin tröja han hade på sig :)


Bye for now!

Nu sover lilla grodan och det är dags för mig att städa undan massa skit och packa en kartong. Ska försöka fota lite grejer till bloppisen också. Vi hörs senare, det kommer en "del 3" med svar också så dom som inte fått svar på sina frågor behöver inte oroa sig :)



Svar del 2


Om Leah blivit en kille vad skulle hon heta då?
Vi tänkte på Lionel, Rio, Ledgend

Har du många vänner med barn?
Nja, alltså några bekanta och några vänner :)

Kan man inte få se lite hur ni bor?
Inte för tillfället, är kaos här i lilla lägenheten men senare när vi flyttat kanske!

Hej! Ja har också prövat lchf nu i säkert en månad men jag står verkligen helt still :( :( Har du något tips?
Hmm, va trist.. Antingen så är du normalviktig (Lchf stabiliserar vikten, överviktiga går ner och underviktiga går upp) eller så äter du för LITE fett. Fett förbränner fett! Lycka till kram

Hejsan hejsan! Du har en underbart söt dotter, vad tycker du om skönhetstävligar för barn?  Ha så bra KRAM
Hej hej, visst är hon underbar! Jag vet faktiskt inte, kan väl känna att det egentligen är ett gäng mammor som står och tävlar bakom scenen samtidigt som det säkert finns en del små flickor som älskar vad dom gör. Liksom dans, fotboll osv. Intressant ämne faktiskt, får kolla mer i det där!

När kommer lillisen börja på dagis?
förmodligen till nästa hösttermin

har egentligen ingen fråga men vill barfa säga att du är väldigt söt!

Tack så mycket :)

Champinjonsoppa


Gör så här:

Häll upp 5dl mjölk/grädde i en kastrull. Borsta av ca 500g svamp och skär i skivor eller mindre bitar.

 

Lägg svampen i mjölken. (Man kan lätt tro att det blir för lite vätska till all svamp men så fort svampen blir varm så avger den mycket vätska och krymper så därför räcker de mått som står i receptet.)

 

Låt koka upp. Sänk värmen.

 

Tillsätt salt, vitlök, vitpeppar och crème fraiche och låt puttra några minuter.


Bild


Bilden är tagen av Fia


Svar del 1


Ska Leah döpas?
Japp

Bor du och Leas pappa ihop?
Ja det gör vi

Vart har ni hittat den grå "golfmössan"? Den är såååå söt!
Visst är den underbar! Leah fick den av sin mormor och den är införskaffad på H&M.

Skulle inte du ha bloppis, vad hände med den?
Jo, jag vet att jag är den segaste människan på jorden! Det kommer, frågan är om ni är intresserade? Det är lite kläder och lite prylar. Något skom skulle locka?

Är du aldrig med Elin längre? Har hon inte tid för sina gamla vänner när hon är känd?
Vi träffade varandra senast igår och det va det dummaste jag hört!

Ångrar du saker du gjort ibland? Önskar du att du väntat med barn?
Jag tror inte på att ångra saker, allt jag gjort har lett till Leah. Nej, då hade det inte vart Leah :)

Ni verkar så perfekta e ni lika sockersöta pårikt?
Ingen är perfekt men vi har det bra :)

Kan man få din top 10 blogglista? :D:D:D
Jag kans kriva upp vilka bloggar jag läser men utan inbördes ordning:

Fia
Nina
Ellen
Katrin
Victoria
Alexandra
Inredning
Whitney Port
Elin
Amanda

(Läser säkert fler men domhär kom jag på nu)


Kan du inte börja med lite outfits? Behöver inte varje dag, men ibland?
Ni är så söta som vill se vad jag har på mig, men det är verkligen inget speciellt. Men visst jag lovar att någon gång ibland lägga upp en "outfit".


Bantar du fortfarande? Va så länge sen man såg något?

Det gör jag men handen på hjärtat, denhär helgen har jag fuskat massor! Men idag är en ny dag och jag fortsätter!

Let's do a "Frågenstund"



Dags för frågestund har så många nya besökare så why not? Jag samlar även ihop alla övriga frågor i andra kommentarfällt när vi ändå är igång. Kör på!


All that I wanted was you...


Bff's

Leah berättade för mig imorse att hon saknar Neliah

och då får jag väl lyfta på luren och slå en pling hennes mamma :)


Va tvungen..

Hur gammal?


Godnatt eller.. godmorgon.


Nu när man varit vaken i många många timmar så är det väl dags att gå ut och gå en sväng med lilla damen i det fina vädret. Jag vet att jag bestämt något idag men har totalglömt bort så hör av er till mig om ni känner er bortglömda! Man blir lite kocko i bollen när man inte får sova haha.




Mörkt, mellan, ljust?

 

Leah har nästan blivit blond. Märkligt hur det kan bli...


Känsliga läsare varnas!


Inatt har Leah legat och klämt och klämt och klämt. Det va nu 3 dagar sen hon gjorde nummer två och nu börjar det knipa rejält i lilla damens mage. Hon har fått katrinplommon men det verkar inte hjälpa.. What to do?


RSS 2.0