Galen bebis!


Bebisen är helt crazy idag, annars brukar den lille knodden bara sparka litegrand och så äre nog med det. Idag har han/hon vart igång hela dagen, och det är inte på samma ställe heller, bebisen vänder på sig och styr lite som han/hon vill. Man kan ju inte klandra den lille, måste ju bli supertråkigt efter så lång tid där inne klart man blir lite rastlös..

Men va tråkigt det känns att skriva massa saker när man inte får någon respons? Ni är ju ganska många som läser, skulle va kul om någon ville lämna en liten kommentar? Vad som helst :) Är det något ni vill ha mer av? Bilder är på G måste bara fixa en bra kamera!

Kommentarer
Postat av: My

Alex! :D jag ramlar in på bloggen ibland... men de funkar inte alltid att komentera :/ (får se om de går nu. de kanske är en fotbollsspelare (Y) :D

2009-11-02 @ 21:19:15
Postat av: Farsan

Släng inte pengar på taskiga tester,det fattar du väl att det är en fotbollspelande kille du har i magen,antagligen lika bollbegåvad och snygg som sin morfar

2009-11-03 @ 20:06:10
Postat av: Alexandra

jaså du det säger du ;P vi får väl se! Kan ju vara en liten söt ballerina också :D

2009-11-03 @ 22:48:39
URL: http://fieerce.blogg.se/
Postat av: Farsan

Jaaaa det kan jag leva med eftersom vissa andra alltid vägrat börja på ballett och göra sin pappa glad,då skulle hon (bebisen) bli lika graciös och elegant som sin morfar och fjolig som sin pappa.

hahahaha

2009-11-05 @ 06:04:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0