du

Tack för att du är du.



Kommentarer
Postat av: cassandra

SV: tack och lycka till du också.



Jag är kanske lite ung men är 16 och går andra året nu. Men en pappa tillbarnet har jag men vi har tyvärr inte det bästa mellan oss.. men vi försöker på gott igen för barnets bästa :)

2009-12-07 @ 07:53:49
URL: http://anjamariawigh.blogg.se/
Postat av: cassandra

SV: gu vad glad jag blir när du säger så. Ja, jag hoppas på det bästa. Eller så får man göra de bästa utav det man har helt enkelt. Fixar det galant med bebben själv + att jag får stöd av andra också.



All lycka till er också :) kram

2009-12-07 @ 18:54:31
URL: http://anjamariawigh.blogg.se/
Postat av: Ellen

SIKKEN fin bild på er. Tänkte höra om du köpt någon badbalja ännu? Har en jätte fin ljus blå PRINS badbalja (jag var ju hundra på att det var en kille) som inte alls är mycket använd. Siri har redan blivit för lång för den.... Den tar så mycket plats så vi tänkte slänga den men tänkte höra med dig först om det är nått du vill ha?

2009-12-07 @ 18:56:36
URL: http://ellene.blogg.se/
Postat av: Ellen

Nej den är på tok för liten somsagt, vad bra då kan jag lämna den nere på leons åt dig, om jag inte träffar Fia någon dag här nu.. men det märker vi:) Ja men jag kan nog inte följa med ut och käka iallfall, siri vill inte ta nappflaskan och jag är ju en levande mjölkmaskin förtillfället som hon är beroende av.. haha men förfesten ska jag rymma iväg på:) Jobbade du?

2009-12-07 @ 19:49:41
URL: http://ellene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0